Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lliliiiiiiiii

boje sie zmian w moim zyciu-to mnie przytlacza

Polecane posty

Gość Konkreto
Oglądał ktoś tę kolekcję BRW? Solidne? Jak kolory? Na zdjęciach prezentują się zacnie ale wiadomo, że na żywo to może być już inna bajka;)

Gość Goran444
@Up Ja widziałem meble Possi Light. Ba, nawet mam sobie zamiar je kupić! Nie wiem, co Ci o nich napisać, co chcesz wiedzieć. Czy ładnie wyglądają? Ładnie - nie da się ukryć - i nowocześnie. Jak z ceną? Według mnie bardzo konkurencyjna. Czy wykonanie jest spoko? Absolutnie tak, nie można się do niczego przyczepić. Pytaj, jeśli jeszcze coś Ci potrzeba ;)

Gość gość
Dzięki wielkie za info:) a jak to wygląda z pakownością? Dużo się pomieści? Salon mam dosyć mały a gratów sporo. Przydałoby się je gdzieś pochować;)

Gość AdaBu
Hej, mam meble Possi Light w domu. Jestem z nich mega zadowolona. Bardzo pakowne, super wygląd, czego chcieć więcej? Idealnie się wkomponowały w mój salon. Choć zastanawiam się nad tym, czy nie sprawić sobie ich także do sypialni. :)

Gość gość
Widziałabym Possi Light w moim salonie, najchętniej w czarno-białym układzie. Super jest to, że można te meble dowolnie przestawiać.

Gość gość
Dzięki za info o meblach modułowych. Wpadłam przypadkiem na forum. Nastawiałam się na nieco inny wystrój ale jak obejrzałam katalog w necie to zmieniłam zdanie;)