Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilowo zaokrąglona

może i faceci nie lubią wychudzonych ale grubych też nie

Polecane posty

Gość chwilowo zaokrąglona

chciałam się z wami podzielić pewnymi obserwacjami w związku z dyskysją jaka toczy sie na cafe czy faceci lubia puszyste powiem tak rok temu ważyłam 77 kg przy 157 cm wzrostu tak byłam gruba nazywajny rzeczy po imieniu nie puszysta nie zaokrąglona ale po prostu gruba faceci nie zwracali na mnie uwagi choć starałam sie eksponować to co miałam ładne( np biust) to i tak moje powodzenie było zerowe teraz waże ok 50 kg wczoraj po raz pierwszy od dłuższego czasu poszłam na imprezę do klubu tak w sumie to ja zaokrąglona nie jestem, ale aktualnie mam okres i gdyby nie to że to były urodziny koleżanki w ogóle bym z domu nie wychodziła dlaczego? bo w te dni czuję się taka gruba nie dość ze 2-3 kg na wadze więcej to jeszcze wszystko jakieś takie zaokrąglone nie podobałam się sobie wczoraj i już ale za namową koleżanki ubrałam jakies obcisłe ciuszki i wiecie co wam powiem miałam wczoraj niesamowite powodzenie mimo tego, iż ja uważałam że jestem jakaś za bardzo zaokrąglona, gruba itp wniosek jest taki, że może faceci lubią "zaokrąglone kształty" ale w ich mniemaniu te zaokrąglone kształty to coś innego niż wypowiadających się tu kobiet

Gość oOoOoooooooo
najwieksze wziecie ma sie przy 164cm i ok 55kg wagi, biust 90 talia 65 i biodra 90 na tej wadze najwieksze powodzenie w zyciu mialam, przy 47 kg bylo mniejsze niz przy 60

Gość loollllxD
prawda jest inna: faceci lubia laski ktore wiecznie sie martwia o to co oni lubia....reszte dospiewajcie sobie same glupie, latwosterowalne, przecietniary.. PS. I tak ze wszystkimi sie nie zwiazecie :P