Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotocotocoto

siedzę sobie przed kompem a tu nagle...

Polecane posty

Gość cotocotocoto

PUK! PUK! ktoś wyraźnie dwa razy zapukał w drzwi mojej..szafy. O godzinie przed 11.00 w biały dzień. Co można na to powiedzieć? Tylko jedno!!! "TO JEST NAPAD!!!!"

Gość cotocotocoto
No nie - spadają mi wieszaczki, które są dosłownie tak przyklejone, że czołgiem tego nie ruszysz :(. Otwierają się szafki ze zgrzytem, że myślę, że człowiek wchodzi drzwiami. Oczywiście duch. Nie chcę nikogo prowokować. Nawet wiem kto to może być (na 99%). Teraz dwa razy puknięcie w szafę wyraźne coś ala "czy mogę wejść"? Oczywiście, że NIE!!!!

Gość cotocotocoto
Wszystko skropiłam jak należy. Mam nadzieję, że to się szybko skończy. Nienawidzę tego :(. Zaczęło się jakiś czas temu od strzelania mebli. Niby , że drewno pracuje takie ściemy. Nie ma prawa pracować w takich meblach. Od razu powiedziałam w nerwach "WYNOCHA STĄD ZŁY! Spadaj skąd przyszedłeś! " Takie tam :(

Gość cotocotocoto
No nie - to jest straszne. Dyskretnie dwa razy PUK! PUK! ostatnio mi się tak jakoś do normalnego poziomu zmysły wyostrzyły bo już byłam taka jakaś przywalona przez dłuższy czas - przez papierosy w zeszłym roku cały rok byłam biernym palaczem. No dwa puknięcia jak nic. Szkoda słów :( Brak słów po prostu :(