Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z nadzieją...

Rozjaśnianie..Kto pomoże?

Polecane posty

Gość Z nadzieją...

Mam ciemne krótkie włoski na brzuchu i plecach widać je pod słońce..najgorzej jest na plecach..:( Czy jeśli rozjaśnię je rozjaśniaczem do włosów (na głowie..) i posmaruję samoopalaczem to nie będzie ich widać? Maja przyjaciółka ma ciemną karnację i nie widać u niej włosków..

Gość Z nadzieją...
nie chce wosku bo musiałabym usuwać to ciągle... a ona rosły by gęstsze ..na jakimś forum czytałam że można normalnie np.rozjaśniaczem ''urody'..'

co Ty! po wosku odrastają słabsze, a z czasem prawie wcale ich nie ma! wiem, bo sama woskuje brzuch :)

Gość Z nadzieją...
czy nikt tego nie stosował?

Gość Z nadzieją...
no tak..a może to jest ten hirsutyzm..może najpierw lepiej iść do lekarza zbadać się..bo jak zacznę się golić to mogą te włoski nawet już następnego dnia wyrastać... a i dodam też że mam 14 lat.... i jeszcze nie gadałam o tym z mamą..nie wiem co jej powiedzieć...na początek chciałbym rozjaśniać ..może z czasem zacznę usuwać..może kiedyś będzie mnie stać na laser..:):):)

ZAMIENIŁ STRYJEK... ciemne włoski na jasne? i tak je widać! Spróbuj wosku...

Gość Z nadzieją...
Boję się wosku bo jak wyrosną mi na drugi dzień?..:(... Czytałam że dziewczyną chorym na hirsutyzm wyrastają już na drugi dzień włoski...:(.. Ja nie wiem czy mam a mama raczej nie zgodzi się żebym szłam do lekarza...powie że to nie problem i żebym je rozjaśniła...

Rozjaśniacz do włosów krzywdy Ci nie zrobi. Zawsze możesz się upewnić, smarując niewielki fragment ciała i obserwując reakcję. Po wosku włoski mogą wrastać w skórę, mogą się robić krostki, więc nie ryzykuj. Spróbuj z rozjaśniaczem i dopiero, gdy nie będziesz zadowolona z efektu możesz kombinować z innymi metodami:)

Gość sama nie weim może..
dzięki za radę :*... A czy jak posmaruję to samoopalaczem to bedzie lepszy efekt?

Gość Z nadzieją...
Woskiem raczej nigdy nie będę depilowała..może kiedys uzbieram na laser:D:D:D..

Gość tak myślę
że samoopalacz da lepszy efekt..sama mam ciemna karnację i nie widać u mnie włosków :)

Gość Z nadzieją...
Dzięki!!! teraz idą wakacje i będę sama sie opalac :)..ale na razie samoopalacz... a czy solarium mi nie zaszkodzi?

Gość Z nadzieją...
no nie wiem..ale rozjaśniacz pewnie rozjaśni mi też skórę...więc dziwnie będę wyglądać :).. a może zrobię sobie ten test..najpierw na kawałku brzucha rozjaśnią włoski a potem posmaruje samoopalaczem..i sprawdzę co się dzieje :)

Gość Z nadzieją...
a szkoda .. :( co ja bym dała żeby nie mieć tych włosków na stałe i do tego ciemna karnację... eh... pozostaje mi tylko ciężka praca i zarobienie na (już wspomniany:P) laser :D:D:D

Gość Z nadzieją...
No spoko .. mam nadzieję że mi się uda :)

Gość taa.b.dobre
hmmm hmmm hmmm.. świetny pomysł..mnie też niech się golić tych włosków ;(..;/ Wypróbuję twój pomysł :D:D:D