Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mada811

zrozpaczona......

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie kobietki jak widzę każda z nas ma jakiś problem,więc postanowiłam również napisać.Zacznę od początku,przez 4 lata brałam tabletki anty,odstawiałam je 1 rok i 7 miesięcy temu,przez ten czas staraliśmy sie o dziecko ale efektów naDAl nie widać.Mam dalej nieregularne miesiączki mój cykl tra róznie 38,39 dni.W listopadzie 2007 roku w ogóle nie miałam dostałam dopiero w grudniu.Następnie nie miałam w lutym dostałam w marcu i po tej miesiączce pojechałam na badania hsg sprawdzić czy mam drożne jajowody,okazało sie że są drożne.Ostatnio okres miałam 6 marca a dziś już jest 13 kwiecień,korci mnie żebym zrobiła test ale nie chce sie znowu rozczarować.Nie wiem co robi mam ble jak pryz miesiaczce czesto oddaje mocz.nie chce sobie robic kolejnej nadziei w tamtym miesiacu musialam wziasc luteine na wywolanie okresu bo ponoc brakowalo mi hormonu.Siedze w domu i nie wiem co mam ze soba zrobic nie chce isc po test bo moj partner powie ze znowu jak co miesiac jest mi bardzo smutno i zle nie wiem co robic mam bole krzyza nie az takie mocne a do tego praduje mi od 3 dni na prawa noge prosze pomorzcie..cz moge byc w ciazy czy jestem przewrazliwiona....-

Mada, potrzebny Ci jest przede wszystkim dobry ginekolog. Nie jakiś przypadkowy. Np. możesz rzucić hasło na kafeteri w stylu \".............. polećcie dobrego ginekologa-położnika\". W kropki wpisz swoje miasto. Zwykle jest ozew bo jednakmamy w kraju dobrych lekarzy. Mogłabyś sie też wybrać do ginekologa-endokrynologa (ten od hormonów). Myślę, że tutaj na kafe nikt nie będzie w stanie Ci powiedziec czy jesteś w ciąży. To co piszesz może wskazywać na ciążę ale moim zdaniem raczej na jakieś problemy. Tym bardziej, że masz bóle krzyża i promieniowanie do nogi to moze być niebezpieczne i zdecydowanie powinnaś pójśc do lekarza. A onitorowałaś kiedyś z lekarzem cykle żeby stwierdzić czy w ogóle jajeczkujesz? Może to trzeba zrobić. A co do testu to sądzę, że możesz go zrobić i niezależnie od wyniku pójść do lekarza. Tak czy siak jak najprędzej do dobrego gina.

Dziękuje milagro..Robiłam test i wyszedł negatywnie jajeczkowanie występuje u mnie ostatnio jak robiłam hsg to miałam usg dopochwowe byłam w 7 dniu cyklu i widać było drobne pęcherzyki i jeden który prawdopodobnie będzie dominował..Czekam .w tym tygodniu będe jechałąaz moim partnerem do lekarza żeby on zrobił badanie nasienia a potem do ginekologa z wynikami,w każdym razie nadal biore luteine a dzisiaj juź 42 dzień cyklu i wszystko mam takie nabrzmiałe:(

Wejdz na pare forum,tam sie wspieramy i tez staramy sie o dzidzie nie ktore juz za ciazyly po paru latach leczenia.Podam Ci stronki,tam Ci pomoga na pewno. -Temat: Klinika NOVUM -Temat: POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO -Temat: Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć -Temat: Czy jest tutaj jeszcze jakas kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze? Wpiszcie sie. Wejdz i poczytaj.