Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princesssska

nie pisze...

Polecane posty

Gość princesssska

dlaczego on mi nic nie pisze?? ma mój nr ale nic... wczoraj napisałam pierwsza a on odpisał,ja też i na tym się skończyło. ja już nie napiszę nie chcę byc natrętna... niby znamy się od 2 dni ale jak on nie pisze to myślicie że mu nie zalezy...? a wyglądał jakbym mu sie spodobała. sam do mnie zagadał a teraz co...;-( ;-(

Gość nie pisz już pierwsza wystarc
zy, facet to mysliwy

Gość princesssska
no na pewno już nie napiszę, ale... jka myślicie,on chyba na mnie nie lecie no nie?;-) to czemu w takim razie zagadał do mnie na imprezie??

Gość facetom inaczej
płynie czas. Dla ciebie to AŻ dwa dni, a dla nieg dopiero dwa dni. Wyluzuj.

Gość princesssska
może i tak ale ja czekam czekam i nic;) i jest mi coraz bardziej smutno ;-(

Gość upppppppppp
a o czym smsowaliście??? Miałam to samo 2 m-ce temu:o !!!!!!!!!!!

Gość princesssska
on zaczął wysyłac jakies sygnałki a ja obiecałam mu na tej imprezie ze napiszę mu smsa. zapytała się go jak tam po imprezce a on ze ok i cos tam że jest niewyspany i apytał co u mnie,ja odpisałam ze ok itd. a on już nie odpisał...w sumie to moze nie miał co odpisać... co o tym myślicie?

Gość princesssska
a on mi siętak podobał strasznie! ;-(

Gość princesssska
ale na tej imprezie miał zwalony humor?

Gość princesssska
aha.. ale chyba do dzisiaj by mu przeszło i coś by napisał... ;-( ja nie weim o co chodzi. nie rozumiem!! :( A Wy dziewczyny tez miałyście podobne sytuacje? Co wtedy zrobiłyście?

Ja pewnie bym sobie w kółko gadała "nie pisz! nie pisz do niego!" a potem i tak bym się przełamała i napisała.. Jeśli aż TAK bardzo Ci zależy, to napisz. Raczej nie masz nic do stracenia.. Jeśli znowu będzie tak jak wczoraj, że skończy się na jednym sms-ie no to trudno..

Gość princesssska
One. dzięki za wsparcie...:) :***

Gość princesssska
ja też w kółko sobie powtarzam żeby do niego nie pisać ale kto wie czy się nie złamię... niby sobie obiecałam, że tego nie zrobię, ale...

Gość wal to
chcesz to pisz, mnie tez poderwal, zbajerowal i cisza byla, zaczelam pierwsza gadki na gg i potem jakos poszlo

Albo ustal sobie jakąś godzine do której będziesz czekała i jak nie napisze to do dzieła :D

Gość wal to
najlepsza maetoda zeby nie pisac to wykaowac numer, ale nie nauczyc sie go wczesniej na pamiec!!!

co za okropna metoda.. :P w zyciu bym tak nie zrobiła :D

Gość to samo mam i nie jest latwo
:(

Gość taka jakas see
bo faceci lubia wykorzystywac sytuacje a teraz ma cie w nosie albo ma cos z glowa:O

Gość zubrowka80
a ja pamietam akcje z moim teraz juz slubnym. spotykalismy sie juz ponad dwa tygodnie, ale zawsze bylo tak, ze to on dzwonil i zapraszal a ja nic. no i tak po tych dwoch tygodniach jakos bylo tak, ze w weekend sie nie widzielismy, spotkalismy sie w poniedzialek i on do mnie: czemu do mnie nie zadzwonilas? Zglupialam i nie wiedzialam co odpowiedziec. A on dalej:"bo wyglada to na to, ze tylko mnie zalezy a jak ja sie nie odezwe to ty nic. myslisz, ze to tak milo. ja caly weekend liczyle, ze jednak mi cos wyslesz, chociaz malego sms..." Okazuje sie, ze czasem faceci tez lubia kobieta pokaze ze jej troche zalezy:))