Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwira 23 ___

CZY JESTEM W CIAZY? prosze o pomoc ! dziewczyny zajrzyjcie

Polecane posty

Gość elwira 23 ___

hej mam 23 i jestem w stalym zwiazku od prawie 4 lat, nie biore tabletek od dwoch miesiecy bo robie sobie przerwe, kocham sie z moim choplakiem bez zabezpieczenia, jednyie "stosunek przerywany" dzisiaj jest niedziela, okres powinnam dostac w srode 11 dni temu, miesiac temu okres spoznil mi sie tylko 2 dni. czy jestem w ciazy ? dodam tylko, ze nie wymiotuje i nie mam zadnych dzwinych objawow, ale caly czas mam ochote na zielone oliwki :P codziennie! i chce mi sie czarnej kawy (wczesniej NIGDY by mi przez gardlo nie przeszla kawa bez mleka!) a teraz pije tylko czarna (nie pije kawy zbyt czesto ale jak pije to tylko z mlekiem) prosze o wypowiedzi dzieki dziewczynki!

Gość idź do apteki
kup test i będziesz wiedziała!! test majątku nie kosztuje....

Możliwe że jesteś idź zrób test. Po 11 dniach spóźnienia wyjdzie ci o każdej porze. Ja też nie miałam objawów na początku - tak mi się wydawało a jestem w 6 tygodniu. I napisz koniecznie :) Polecam pre-test paskowy albo bobo-test płytkowy. Oba kosztują koło 12 zł

Gość ok dzieki _

będąc w takim wieku powinno się być świadomym że stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no pewnie ze tak a jak inacze
to pewnie smiesznie zabrzmi, ale ja jak bylam w ciazy, o ktorej jeszcze nie wiedzialam i robilismy impreze i robilismy zakupy to pierwsze co kupilam to oliwki - nie moglam sie oprzec

Gość kurcze pieczone
a ja nadal nie mam okresu juz mi się 6 dzeiń spóźnia :( i nie współżyłam tylk opoprostu mój afcet wszedł we mnie raz na kilka sekund. to była chwila :( czy przez taką głupote moze to być ciaża? ;/ cały czas pytam sie o to soamo...ale mnie neka to. byłam chora 2 tygodnie i brałam antybiotykl to moze przez to? miałam cały czas goraczkę

Gość elwira 23 ___
wiem, ze stosunek przerywany to nie jest metoda anty! chcialam zrobic przerwe z tabletkami anty ale moj choplak nie cierpi uzywac prezerwatyw wiec bedzie bebji... mam nadzieje :)

Gość kurcze pieczone
czy moze mi ktoś coś napisać co sadzi

Gość fkjso
kurcze pieczone --> NIE JESTES W CIAZY spozniony okres jest przez antybiotyki a jesli choplak w tobie nie skonczyl to nie jestes nie bylo plemnikow nie ma ciazy!

Gość umarłam ze śmiechu normalnie
fkjso...a skąd Ty czerpiesz taką fachową wiedzę????

Gość kurcze pieczone
a płyn ejakulacyjny w którym są pelmniki ja sie tu schizuje wiecie :(

Gość gosienka52
Witam! Moja historia jest zupelnie inna! w styczniu dokladnie 17 skonczyl mi sie okres i od tamtej pory narzekam na jego brak, Obecnie mieszkam caly czas w Angli, robilam tam test 2 razy wyszly ze jestem w ciazy tylko mam taki problem ze zadnych objawow ciazowych nie mam albo ich nie dostrzegam:( Czy to mozliwe ze poprostu zmiana srodowka tak nagle na mnie wplynela? Ze sa to tylko zaburzenia jakies? Dodam tylko ze mieszkam w angli od listopada zeszlego roku i mialam okres zawsze regularnie! bardzo bym prosila o odpowiedz! z gory dziekuje Pozdrawiam

Gość umarłam ze śmiechu normalnie
Test może nie wykazac wczesnej ciąży, ale jeżeli juz ją wykaże, to raczej małe szanse na pomyłkę, GRATULUJE!!!!

Gość gosienka52
No dokladnie to test robilam najpierw po 2 tygodniach jak okres mi sie spoznial, a pozniej jeszcze po nastepnych 2! Dzieki serdeczne, tylko teraz jest problem z chlopakiem- on chce bym usunela bo jak stwierdzil nie jest przygotowany i nie chce tego dziecka, jezeli ono jest, bo ja sama juz sie tak tym wszystkim zakrecilam ze nie wiem co myslec:(

Gość jeszcze ktos

Gość hey swintuszki prowokantki
5 miesiecy nie mam okresu, brzuch jakos mi sie nadal, czy to moyzliwe ze jestem w ciazyyy, hmmmm, moze powinnam test zrobic, ale saaama nie wiem...

witam ja wiem napewno ze jestem w ciazy w 15 tyg ale kiedy nie wiedzialam a podejzewalam spoznial mi sie okres i strasznie bolaly mnie piersi jak nigdy na okres zrobilam pierwszy test i wyszedl taki nie pewny ta droga kreska byla widoczna ale nie tak jak pierwsza stwierdzilam ze za tydzien powtoze test ale wczesnie rano z pierwszego mocz na opakowaniu pisalao czekaj 5 min a mi wyskoczyly 2 kreski po paru sekundach

5 mieisiec ty idz od lekaza to cie nie niepokoilo ze tak dlogo niemasz okresu zrob test napewno wyjdzie pozytywny a pozatym ile ty masz lat ze nie zaniepokoilas sie tym wczesniej nie uczyli cie jakie sa objawy ciazy

Gość tajemnica tego swiata
pozostana dla mnie dziewczyny ktore zamiast podreptac do pobliskiej apteki kupic test wola roztrzasac na forum mozliwosc zajscia.... na XXX to komu...