Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaa

majowka

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaaa

dzie wyjechac na 2-3dni w maju na poczatku, mam ochote cos pozwiedzac, myslalam o krakowie, ale to 7h podrozy, jednak da sie przezyc, myslalam tez o gdansku lub kolobrzegu, co myslicie? da sie znalezc jakis w miare tani nocleg? dodam, ze na razie wybieram sie sama...

i tu i tu jest fajnie :) ale raczej drogo, ja jadę w beskidy i tam jest naprawdę tanio , idzie spokojnie wyżyć za 100 zł / dzień nie odmawiając sobie niczego :) żeby tylko nie padało

Gość lu_netkaaaaaaa
ja za gorami nie przepadam... tzn. nie lubie duzo chodzic, a zwiedzac np. :)

z samochodem w beskidach też się da zwiedzać, nieopodal jest żywiec, cieszyn, pszczyna, ostrava i inne ciekawe miejsca :) no i czyste powietrze

Gość lu_netkaaaaaaa
no z pewnoscia, ale ja nie mam z kim jechac :) wiec skupiam sie na jakims wiekszym miescie :)

jeden weekend i tak nie starczy na zwiedzenie całego wielkiego miasta :) najładniejsze są z pewnością kraków, gdańsk i wrocław więc pojedź tam gdzie masz najbliżej :) w ogole ja tez nie mam z kim jezdzic to jadę z ... rowerem :) pzdr

Gość lu_netkaaaaaaa
z rowerem heh... z poznania hihi... nie wiem czy cokolwiek wyjdzie, ceny zabojcze... nie chce zwiedzac calych miast oczyciwscie, a troche sie oderwac od zycia :)

to najbliżej masz chyba do wrocławia :) a ceny w duzych miastach to ostatnio zdzierstwo , szczególnie noclegi. a znasz jakies miejsce godne polecenie oprocz duzych miast