Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akuku1

Perfumy- jak przelać?

Polecane posty

Gość Akuku1

A czy ktoś się orientuje, czy z normalnych flakonów perfum jest możliwość przelania do np. atomizerów, bez zniszczenia oryginalnej butelki, i ew. jak to zrobić? Chciałam nosić do pracy w torebce atomizer, zamiast ciężkiego flakonu...

Przelewać raczej nie warto, ale czasem można kupić oryginalne zapachy w małych "różdżkach"... Może poszukaj w perfumerii czegoś takiego?:) pamiętam, że kilka lat temu kupiłam sobie w Sephorze takie "różdżki" z Kenzo, jedną Eau par Kenzo, a drugą Kenzo Jungle Elephant, to była wersja karnawałowa, z brokatem...:) nie mam pojęcia, czy to można jeszcze dostać, ale spytaj, może akurat uda ci się kupić:) pozdrawiam:)

Gość Akuku1
Hm, mam kilak miniaturek, więc je na pewno będę przelewać, ale się zastanawiałam, jak spożytkować perfumy w 50 ml. flakonie, czy jest jakis sposób przelania zawartośc, czy, jak mi ktoś radzil, psikać do tego atomizera, dopóki iles ml. się tam nie utworzy...:)

Gość aytwuir
na wizazu pisza, że zdejmuja koreek (tzn. ten psikacz) w ta dziuke wkładaj stryzkawke z cienka igła i tak "wyciagaja" perfumy