Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obłed jakis

wiem , ze to wyda sie glupie, ale wiecie jak zjac urok lub klatwe?

Polecane posty

Gość obłed jakis

mam wrazenie ze jestem pod wplywem klatwy, ktora obraca sie przeciwko mnie, wszystko dzieje sie jakby obok mnie na nic nie mam wplywu, jak chce poprwic to wychodzi gorzej. sama sie w to wpakowalam bklatwa chyba obrocila sie przeciw mnie to nie prowokacja

Gość obłed jakis
a moze rzucic jakas zeby mi sie ukladalo? jest taka klatwa?

Gość pantera rozowa
nie ma czegos takiego jak klatwy!!!!!! ludzie mamy 21 wiek!

a właśnie że jest...przecież mamy XXI wiek ;-) ludzie w kosmos latają to dlaczego klątwy miałyby nie istnieć? :(

Gość obłed jakis
ja w to wierze

Gość pantera rozowa
lataja w kosmos bo kosmos jest naprawde a klatwy nie istnieja! jak przestaniesz w to wiezyc to i klatwa ziknie...

Gość obłed jakis
chcialabym zeby znikla bo juz dosc mam

ja to robię tak. telepatycznie. zamykam oczy i myślę o tym na co lub na kogo chcę rzucić klątwę i jak ma wyglądać efekt który mnie zadowoli. i myślę dopóty, dopóki nie poczuję w głowie że ta osoba właśnie odbiera moją wiadomość. a potem już reszty dokonują siły wyższe niż ja ;-)

Gość obłed jakis
a działa to? mowisz przy tym jakies specjalnie slowa, robi sie to w jakis konkretny dzien? napisz cos wiecej bo naprawde mi zalezy

Gość na mnie tez ciazy
i ja to wiem, bo wiem kto kiedy i za co :(

Klątwa czy nie klątwa.:O Jest może coś w tym,ale tak nie do końca sie .Np nienawiść do innej osoby jest tak mocna ze Ciągle o Niej myslimy życząc jej żle.Wiem tylko tyle,ze klątwa rzucona na kogoś wraca do tej osoby z podwojoną siłą.W kazdej bajce jest coś z prawdy.Do obłed jakis--->wierzysz w to ze ktoś Cie przeklnął i sama sie nakrecasz.Mysl pozytywnie i tyle

nie mówię nic. robię to w ciszy i całkowitym skupieniu. nic nie może zagłuszać przekazu. powaga. to działa. na ludzi rzadko rzucam o takie klątwy właśnie dość często wracają. trzeba uważać.

Gość obłed jakis
nie chodzi o to ze ktos mnie przeklal, sama chcialam klatwy na kogos - miala to byc klatwa dobra zeby nasze stosunki sie poprawily itp. a od tego momentu jest zupelnie odwrotnie, dzieja sie takie sytuacje ze teraz juz praktycznie nie znam sie z ta osoba

nie ma dobrej klątwy.... zapamiętaj...klątwy są tylko złe... jeśli chcesz żeby było dobrze to w tych sprawach tylko do Boga. w jego rękach takie sprawy.

Gość obłed jakis
teraz to widze, a moge to jakos odkrecic? bo zalezy mi na tej osobie

Gość malPa na galezi
KOBIETO WEZ SIE ZA NIEDZIELNY OBIAD A NIE PIERDOLAMI SIE ZAJMUJ I NIE SWIRUJ PAWIANA !!! KUZWA LUDZIE 21 WIEK MAMY A WY ZAMIAST SIE WZIAC DO ROBOTY WIERZYCIE W JAKIES GUSLA , KLATWY I PODOWDNE CYWILIZACJE, ZENUA !!!!!

ja mam Panią, która mi gotuje więc mogę sobie pozwolić na pisanie ;-) jeśli Ty nie możesz to gotuj...gotuj... a my sobie dalej popiszemy;-)

Gość obłed jakis
to nie ja rzucilam klatwe, tylko ktos zamowilam ja przez neta:/

no to jeszcze lepiej. straszne bo ja nie wiem jak ją odwrócić. musisz sie zwrócić do tej osoby, która ją rzuciła.

Gość bonny
obłed jakis to nie ja rzucilam klatwe, tylko ktos zamowilam ja przez neta Nowoczesne technologie na uslugach czarownic!!!

Gość trabkapowietrzna
jak moglas ja zamowic przez neta ?? i to złą? :o

Gość pantera rozowa
ja tez tak moge :) 10 zl od klatwy. rzucam na wszystkich relkamacji nie uwzgledniam ;)