Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła star d...

kiedy zauważyłyście,że zaczynacie się starzeć

Polecane posty

Gość przyszła star d...

na jakiej podstawie to stwierdziłyście, czy były to jakieś fizyczne objawy czy samopoczucie psychiczne, jak sie czułyście i najważniejsze - czy rzuciłyście się jak szalone na preparaty poprawiające wygląd, ja mam 25 lat, miesiąc temu zauważyłam, że się zestarzałam, mam zmarszczki pod oczami(jestem krótowidzem i palę :O) , skóra już nie taka jędrna, mam wrażenie, ze kształt tworzy sie zmienił.. mam schizę, wiem, że to moż esię wydawać puste.. ale nic nie poradzę - boję się jak będę wyglądać za parę lat..

Gość nie taka stara dupa jak ty
ja zauważyłam to w wieku 32 lat,(mam obecnie 34)po pojawieniu się pierwszej zmarszczki i opony tłuszczu na brzuchu,ogólnie czuję się dobrze

Gość przyszła star d...
:) ja niestety, jak napisałam, palę i teraz zauważam skutki tego cholerstwa, najgorsze, że nie mogę rzucić, palę od 3 lat, ok. 10 dziennie, na początki mniej, no ale wracając do tematu, jeszcze rok temu miałma idealnie gładką skórę i nie myślałam o tym , jak będzie za parę lat, a jka to jest u was dziewczyny, wpadacie w panikę, czy nie myślicie o "takich bzdurach"?

Gość przyszła star d...
upupupup :) ;)

heh....jestem nastolatka a mam kilka siwych wlosow :P siwych siwych :P nie jest to jakies blond pasemko czy cos (jestem brunetka :P)

Gość Weś się lecz starucho

Ja mam 24 lata i kilka miesięcy temu zauważyłam zmarszczki pod oczami. A taką pionową krechę między brwiami to już mam od paru lat:o

Gość w tramwaju jak mi jakieś
szczyle ustąpili miejsca siedzące i to od razu dwa :D

Gość zvhjb zvc
zauważyłam pierwsze zmarchy pod oczami w wieku 22 lat, takie bardzo płytkie widoczne w silnym świetle, skóra wokół oczu wtedy przestała być jędrna jak owoc winogron:( teraz mam 26 lat i ten stan się nadal utrzymuje

Gość Zmarszczone oko
Ja też mam problem ze zmarszczkami, nie czuję się staro psychicznie, bo taka głupawkowata czasem jestem jak małolata:P Ale od tego śmiania i marszczenia się w różnych grymasów porobiły mi się widoczne zmarszczki pod oczami i wokół ust.....i właśnie jak tak spojrze na siebie, to czuję sie starawo...:( a przecież to kwiat wieku!!

Gość mmmmmmmm
u mnie pewnego razu mąż powiedział po dłuższym przypatrywaniu mi się: - jaaaaakie ty masz kurze łaaaaaapki .... nieeeee indycze łapki .. !!!! Jakoś to spłynęło po mnie :D:D:D Każdego z nas ząb czasu nadgryza, mnie to nie przeraża ani nie przeszkadza :D

Gość w wieku 26 lat
przyuważyłam zmarszczkę koło ust - blah,kiedyś sobie strzelę lifting. No i delikatne zmarszczki poziome na szyi zaczynają mi się robić.

Gość Zmarszczone oko
a co myślicie o tym, żeby sobie zaserwować w wieku 24 lat kurację jakimś mocniejszym kremem pod oczy, typu\"wypełniacz zmarszczek\" ?????? Zaszkodzę sobie czy pomogę ?????

Gość moja rada
Zaszkodzisz.Co zastosujesz w wieku 30,40 lat?

Gość Zmarszczone oko
No właśnie....:( a masaż kostkami lodu ??

Gość ja po 35 roku
zauwazylam .do tej pory myslalam ze mam 25 i tak tez sie czulam i wygladalam. teraz mam 37 i bardzo szybko sie starzeje......

Gość Jak skończyłam 50-tkę

Gość Głupie pytanie-lecz się już

Gość nbvnbnhnj
w wieku 19 lat... zmarszczki od nosa do kacikow ust oraz po dwie pod oczami:( nie pale, zdrowo sie odzywiam:( boje sie co bedzie za kilka lat:(

Gość 34latka
mniej więcej gdy miałam 25 lat, wtedy tyłam i chudłam na zmianę, skóra zrobiła się niejędrna na twarzy i owal juz nie był taki wyrazisty zmarszczki pod oczami pojawiły mi się około 32 roku życia, jak miałam 31 to bruzdy okołowargowe zaczełby byc mocno widoczne ostatnio widzę że skóra na szyi i dekolcie robi się kiepska aż strach pomyślec co będzie dalej po 30stce warto przestac się opalac, stosowac non stop filtr 50 i wyższy no i koniecznie dobre kremy na twarz, pod oczy nawet 3 razy dziennie (!!!) oraz codziennie koniecznie balsam do ciała i preparat na biust i szyję lepiej zapobiegac niż potem narzekac no i koniecznie zdrowa dieta: dużo chudego mięsa, owoce, surówki, sałtki z oliwą z oliwek, zielona herbata, suplementy....

Gość najpierw po obwisłym
biuscie! jak miałam z 25 lat!!! masakra! kiedyś latałam często bez stanika a biust mam dosc spory. najpierw stanik nie byl potrzebny (tak uwazalam, nie wiedzialam, ze lepiej nosic) i pewnego dnia zauwazylam, ze biust strasznie obwisl. ale to okropnie. napewno przyczynilo sie do tego ciagle tycie i chudniecie. mam juz 29 lat, zmarszczek prawie nie mam, jakos przynajmniej nie zauwazylam... ale bardzo zmienila mi sie skora na rekach. od około 2 lat. dłonie zdradzaja zdecydowanie najbardziej moj wiek. bo podobno tak to wygladam na okolo 25 lat. ;) a nawet i 23 mi daja czesto! :D i ostatnio zauwazylam, ze skora nad kolanami zaczyna zwisac!!!!!!!!!!!

Gość ja w wieku 27 lat
zmarszczki pod oczami, plamki na skorze od slonca i mimo szczuplej figury, wiecej tluszczu, cellulitu i tak dalej...Wiec postanowilam sie wziac za siebie i zapisuje sie na fitness, od kilku miesiecy uzywam kremu rozjasniajaco-zluszczajacego, uzywam wysokich filtrow, takze w ogole nie opalam tawrzy i jest ok :-) Mam teraz prawie 29 lat i czuje sie lepiej :-)

Gość przyszła star d...
oo.. widzę, że jest odzew, dzięki dziewczyny za odpowiedzi, dlaczego niby to pytanie jest głupie? na kafe jest mnóstwo naprawdę głupich prowokacji, a to jest konkretne pytanie, może jak będziecie starsze, to same się zaczniecie zastanawiać, zresztą, w ten sposób, na forum możemy sie podzielić sposobami na ładniejszą skórę, moim zdaniem to ma sens, jeśli kogoś ten temat nie obchodzi, proponuję go ominąć i tyle :P