Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka MYSZA

soczewki a siatkówka plażowa

Polecane posty

osoby noszące soczewki lub znające się na nich, co myślicie o graniu w siatkę plażową w soczewkach? Można czy to raczej nie jest wskazane? Jak do oczu dostanie się piasek to co wtedy? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość ja bym grala
tak samo piasek moze dostac sie do oczow bez soczewek i efekt ten sam. aby zapobiec tego typ wypadkom nnosze przy sobie pojemnik na soczewki wypelniony plynem i lusterko aby w razie "w" je wyplukac, ale to zdarzylo mi sie w ciagu kilku miesicy tylko raz. latwiej wyjac piach z oka jak nosi sie soczewki bo wypluczesz soczewke i po bolu,a jak sie nie ma soczewek i jest w oku to juz nie jest tak milo.

Gość ja bym grala
czasem moze sam wypasc, ale lepien przeplukac. prawdopodobienstwo wpadniecia piasku jest takie samo jak nie nosi sie soczewek, wiec chyba nie az tak wielkie. poza tym najlepiej grac w okularach przeswslonecznych i masz problem z glowy.

Gość cotyniepowiesz

Gość szukasz problemu tam gdzie
go nie ma, przecież jak nie masz soczewek, to tez iach może wpaść do oka i też na chwilę zrobisz przerwe, bo nie widzisz Taka sama szansa z soczewkami jak i bez. Chyba poczatkująca jestes i stąd te dylematy

nie szukam problemu, ale mając soczewki i chcąc się pozbyć piasku musiałabym brać przerwę i wyjmować soczewki, płukać, wkładać z powrotem, a bez soczewek wystarczy przetrzeć oczy i już. Dlatego problem jakis jest, nie robię go:/