Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***asdka***

co o tym myśleć?!

Polecane posty

Gość ***asdka***

Mam takie pytanie: Biorę tabsy, współżyłam ostatni raz 6 tygodni temu. Miałam już jedno krwawienie z odstawienia, w sobotę powinno być następne. Czy mimo tych krwawień mogę być w ciąży? Brzuch mi się jakoś powiększył. Robiłam 2 testy wyszły negatywne. Nie wiem co o tym myśleć..

Moim zdaniem ciąza tu nie wchodzi w gre, predzej masz zmiany hormonalne po odstawieniu tabletek. Idz do gina, zrobi Ci badania, bo zanim Ci sie wszystko ureguluje to troche potrwa. Pozdro :)

Gość ****dddd
ale ja ciagle biore tabletki, nie odstawiam ich.. tylko bede miala 7-dniowa przerwe w braniu..

No to jak bierzesz tabletki to po co pytasz!? Ja pierdziu, znowu jakies beznadziejne pytania. Nie jestes w ciazy, a od tabsów rózne rzeczy sie robia, ja kiedys 10 kilo w 3 miesiace przytyłam. Moze i Ty masz zle dobrane i tyle. A ciaza oooo taak mnoga, osmioraczki odrazu

Gość ****dddd
a malo to przypadkow ciazy z tabletkami? musicie sie tak rzucac od razu? zawsze wszystkio wiecie?! dzieki serdeczne

Gość ppppaaaaatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to powiekszenie brzucha moze byc od tego, ze zatrzymała Ci sie woda w organizmie przez hormony. a w ciazy byc nie mozesz. nawet test Ci to pokazał.

Gość ****dddd
chyba bede musiala zmienic tabsy.. stosuje jeanine

a wiesz jaki jest wskaźnik perla przy tabletkach. Jeśli jesteś autorką obu postów to napisałeś w pierwszym że skończyłaś brać tabletki 6 tygodni temu i napisałaś że miałaś krwawienie po odstawieniu a potem następne w kolejnym poście piszesz że bierzesz tabletki i zastanawiasz się czy jesteś w ciąży hmm

Gość ****dddd
napisalam ze mialam 1 krwawienie a niedlugo powinno byc nastepne..

skoro wzielas 21 tabletek i czekasz na krwawienie to wszystko jest ok a kilka dni to jeszcze nie ciąża A jeśli masz zamiar stresować się zawsze z tego powodu zastosuj dodatkowe formy zabezpieczenia

Gość ****dddd
byla jeszcze gumka ;-/