Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mechanik potrzebny NATYCHMIAST

mechanik potrzebny NATYCHMIAST

Polecane posty

Gość mechanik potrzebny NATYCHMIAST

bo mam jutro rozmowe z innymi i musze sie doksztlacic u fachowca

Gość Sabrina203
Nie znam się za bardzo na samochodach, ale mam mechanika, który jest ekspertem w swoim zawodzie. (http://autowacholc.pl) Ostatnio zmieniałam u niego kolor swojego samochodu z żółtego na czarny. Samochód wygląda teraz idealne. Na czas lakierowania dostałam samochód zastępczy.

Gość gość
no to zapieprzaj do wydziału komunikacji powiedzieć, że przemalowałaś auto

Gość gość
Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km² Earth Mapy Google

Gość gość
tam gdzie jezdze czyli na ul. daimlera w wawie zawsze mi tłumaczą co i jak, o roznych nowinkach mówią sporo. widać, ze chlopaki się tym interesuja. co ci szkodzi sie przejsc i popytac :)

Gość gość
Ja znam serwis silników Deutz www.bthfast.pl, świetni fachowcy, dobre ceny, mam do nich zaufanie

Gość gość
Ale co dokładnie potrzebujesz? Bo jeśli chodzi o turbosprężarki to możesz zapytać w serwisie www.turbosprezarkiserwis.pl w Warszawie

Gość gość
Polecam www.automotoszlif.pl nie wiem jaki jest twój problem, bo wątek jest dość nie jasny, ale zawsze jestem zadowolona z ich usług, moje auto sprawne jak nigdy, portfel nie obciążony nadto i już sama rozmowa z fachowcem na poziomie. Polecam, zasięgniesz tam pomocy m.in. w wymianie gniazd zaworowych na gaz z materiałów o podwyższonej wytrzymałości, regeneracji kadłubów silników czy też innych usług.

Gość gość
Byłam u www.automotoszlif.pl bardzo mi pomógł, gorąco polecam, już na pierwszy rzut oka widać, ze zna się na rzeczy, do tego nie przepłaciłam wiec jestem zadowolona bardzo:)