Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZosiaSamosia111111111111111111

CO ONI WE MNIE WIDZĄ??

Polecane posty

Hej wszystkim ;| Mam 16 lat i wszyscy dookoła uważają mnie za jakąś chodzącą pięknośc.. a tak nie jest naprawdę ! Jesetm normalną dziewczyną nie ma w mojej urodzie nic nadzywczaj ... Najgorsze jest to że chłopaki kleją się do mnie jakbym nie wiem kim była :( Na dyskotece kiedy zostaję sama przy stoliku od razu robi sie przy mbie tłum facetów , kilka razy musiała nawet interweniowac policja :( Ostatnio nawet mój najlepszy przyjaciel powiedział mi że mnie kocha :( porrażżka na całej linii :(:( Wszysskie moje przyjaciołki odwróciły sie ode mnie gdyż uważają że w jakiś sposób uwodzę tych chłopaków a tak nie jest .... Nie mam chłopaka ... wszyscy się temu dziwią ale to jest moj świadomy wybór....nie chcę go mieć !!! tylko że żaden chłopak tego nie rozumie :(:(:(:(:(:(:(:(

Gość aglisa
skromna to ty nie jesteś...

Gość pewnie masz
duze cyce

nie obchodzi mnie to czy wierzysz czy nie ;p oczekuję tylko rady co zrobic w takiej sytuacji ;/ moze ktos byl w podobnej ... a pokazywanie fotek na owym forum jest poprostu załosne i nie bede tego robić... jak juz wspomniałam nie jestem taka piekna za jaka mnie większość bieża jestem poprostu przeciętna !!

Może powinnaś sie z tym pogodzić i sie z tego cieszyć. Jak bedziesz pewna siebie i zdecydowana to znajdziesz znajomych lepszych niz te kolezanki , które chyba jednak kolezankami nie były skoro poroznił was Twoj wygląd.Ludzie lgną do ładnych i sympatycznych ,a jak nie to znaczy tyle ,ze maja kompleksy..

Gość griszka
Daj fotę,szybko wyprowadzimy Cię z błędu

wiecie co???????????????????? jak macie mi pisac takie rady to lepiej wogóle nie piszcie i gitara :) Swoim tandetnym zachowaniem zdradzacie swoja jakże ogrooomną inteligencję !! Żal za du... ściska jak czytam wasze wypowiedzi !

Gość Zośka nie martw się
Ja też tak mam

Gość Zośka nie martw się
Tylko że ja mam 24 lata, a nie 16

Gość a dobreeeeee
Przegrałaś życie

Gość już wiem co
jesteś chamska, krzykliwa i śmieszna :P dlatego, na początku jest tłum ale jak się tobie przypatrzą, zwiewają w te pędy :D

Gość koleżanka z klasy
ty pojebana kurwo..co ty sobie myślisz ze jak wymyślisz se nick jakaś Zosia to kurwa nie poznam cię pizdo? Masz wpierdol w szkole ..Elwirko ...

Gość Chcesz się
Uwielbiam cię Juliusz😍😍

Gość Chcesz się
Juliusz jesteś boski😘

Gość znam sie na tym doskonale
a moja przyjaciółka ma to samo! ja nie widze w niej nic nadzwyczanie pieknego całkiem zgrabna ale naprawde nic nadzwyczajnego a wszyscy faceci kleją się do niej :| i ona tez jest sama , nie ma chłopaka ile to juz razy :( były akcje że kolesie grozili ze sobie przez nia zyły podetna albo skoczą z mostu ... :O ... widocznie ;) macie "to cos" w sobie co zniewala chłopów i koniec kropka nic z tym nie zrobisz .

To byla prowokacja. Tak naprawde jestem brzydka, mam pryszcze i syfilis.

Gość widza w tobie to
Ona lubiła imprezy lubiła dobrze się bawić Codziennie próbowała zabawą szarość dnia zabić Lubiła to robić niemal w każdej pozycji Miała codziennie wiele propozycji Była lubiana przez miejscowych kolesi Był nawet taki jeden który dla niej sie powiesił

Tak naprawdę to mam takie powodzenie bo daję dvpy na prawo i lewo, każdemu kto chcę więc dlatego tak sie za mną uganiają