Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusia_r

sex a pęcherz

Polecane posty

Gość niusia_r

witam, moj problem polega na tym ze... bardzo lubie mocno sie kochac, wrecz brutalnie, tak bez zachamowan i do konca.. po ostatnim razie mam problem z pecherzem, wydaje mi sie , ze to od stosunku analnego i bezposrednio po nim dopochwowego. nie wiem co robic, urosept, urinal nie pomaga, nie moge funkcjonowac, gdyz za kazdym razem gdy oddaje mocz odczowam niesamowity bol i nie moge sie wyprostowac. Czym to leczyc? i czy to oznacza dla mnie rezygnacje z tych brutalnych zabaw?

Gość a mama nie uczyła
żeby to co z tyłu lepiej nie znalazło się z przodu. Nie można było na odwrót

Gość szok........
no przez jakiś czas na pewno, teraz to do lekarza jak najszybciej a swoją drogą jak można po analu normalnie do pochwy, albo do buzi jak niektórzy, nie jestem pruderyjna no ale bez przesady , to o higiene przecież chodzi i o własne zdrowie. Nawet jak jest się umytym to pełno zarazków, drożdzycą sie można zarazić itp....żeby prezerwatywa do analu była to już przecież co innego...troche myślenia nie zaszkodzi a i dalej można się przecież ostro kochać, teraz lekarz tylko i to szybko........

Gość hahahaha............
w odbycie znajduja sie bakterie e-coli, to ich naturalne srodowisko. przedostajac sie do pecherza wywoluja infekcje, jest to najczestsza przyczyna problemow z pecherzem... nastepnym razem pilnuj sie bo to nie tak pieknie kolorowo jak na filmach badanie ogolne moczu -> lekarz -> leki leki bez recepty (jak urosept) moga byc za slabe

Gość niusia_r
dziekuje za odpowiedz, nie mialam zbyt wiele wiadomosci na ten temat... mama nie uczyla.. nie mogla. nie chce sie w zaden sposob glupio tlumaczyc, stalo sie i napewno jest to dla mnie przestroga bo cierpie okrutnie. Nie wiem do jakiego lekarza powinnam sie zglosic, urologa, ginekologa? i co mu wlasciwie powiedziec.. moze sa jakies domowe sposoby zeby chociaz troche zlagodzic ten bol? goraca kapiel i termofor na brzuch i nerki pomagaja niewiele.

do rodzinnego badanie ogolne moczu kosztuje 10 zl wiec najlepiej zrob z rana z wlasnej kieszeni o 7 czy 8 a potem do rodzinnego (wynik bedzie pokilku godzinach) z wynikiem.

na razie nie stosuj domowych sposobow bo jak urosept i urinal nie pomaga, to domowe nie pomoga a moga zafalszowac wynik badan, mozesz podjesc troche cytryny, cytrusow, wypic soku zurawinowego, nie tosuj dzis juz lekow az do badania

Gość niusia_r
dzieki za rady... skorzystam na pewno!