Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaaaaaaaaaaaaaaa

BARDZO WAŻNE PYTANIE !!!!!!!!

Polecane posty

Mam takie pytanie - ogólne i prywatne :) Czy faceci chcą wiedzieć czy dziewczyna ma swój "pierwszy raz" już za sobą, czy niekoniecznie? Bo właśnie się zastanawiam, czy mu to powiedzieć? Tzn. że jeszcze tego nie robiłam. On delikatnie stara się o to podpytać, ale nie wprost, tylko takimi pytaniami związanymi z seksem, na które, żeby odpowiedzieć, to alboo powinnam poiwedzieć, że tego jeszcze nie robiłam, albo odpowiedzieć tak konkretnie. Jak narazie sie wykręcam od takich pytań. Mówi, że rozumie, że się krępuję i tak dalej. A i to nie jest jakiś mój narzeczony, czy coś w tym stylu, ale spotykamy się (na razie tylko tyle). Jest starszy ode mnie. Więc jak sądzicie?

Gość ja powiedzialam
i nie zaluje :P

A powiedzialas tak wprost?

Jak sądzicie? Na jego miejscu - chcielibyście to wiedzieć? Po co mu to ?

??????

właśnie po co mu to wiedzieć??? Moze do tego że jak nie jestes dziewicą to jestes kurwą ,albo jak jestes dziewica to nie jesteś rozbudzona i on sie ciebie boi żeby cię rozdziewiczać.Nie odpowiadaj mu albo mu powiedz jak by chciał wiedzieć

Gość po co masz gadac
jesli jestes dziewica to plus dla ciebie nie musi wiedziec mozesz mu powiedziec jak sie zdecydujesz a tak c.h.u.j mu do tego:)

Gość Davvid
ja bym chcial wiedziec chodzi mi o prawde i jakby sie okazalo ze nie to huj z tym wczesniej cie znalem nie to moglas robic z swoja cipa co chcialas. pamietaj zawsze klamsto wyjdzie najaw wiem z doswiadczenia.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tylko, że ja się zastanawiam czy dalej się wykręcać od odpowiedzi na pytania związane z seksem (które ja również zadaję, - żeby nie było, że tylko on wypytuje) ! , czy mu np. na pytanie o to czy mam jakąś ulubioną pozycję - odpowiedzieć np. że nie miałam okazji sprawdzić Jak uważacie? No i jak On może zareagować na taką odpowiedź ????

upppp

upppp