Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daro86

złamane serce

Polecane posty

Gość daro86

co powiecie na to jestem z dziewczyną 3 latka a ona w ciągu 3 lat 2 razy robi mnie w konia nie to żeby mnie zdradziła. jej słowa już cię nie kocham i nigdy do cienie nie wróce żałuje że z tobą byłam itp a po2-3 miech wraca ja strasznie ją kocham i nie umiem bez niej żyć jednym słowem jestem w rozsypce nerwy mi wyśadają czasami nie wyrabian i nusze jakiegoś procha łyknąć a kocham ją tak jak nigdy nikogo przedtem głuwnie zrywamy przez to zę niby ją kontroluje pomocy !!!!!!! bo już nie wiem co mam robić

Gość daro86
a masz jakieś rozwiązaniie co zrobić bo ja nie mam pomysłu kochać to cierpieć tak się nauczyłem bo jeśli kogoś kochasz to trzeba się poświęcać

Gość gość
Płakałam, cierpiałam... wszędzie był On, każde miejsce w domu było zapełnione wspomnieniami o nim, zwiedziliśmy razem wiele miejsc, do których już nigdy nie chciałam jechać, bo w myślach ciągle był on...musiałam go odzyskać. Przegrzebałam cały interbnet czytając o różnych sposobach. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Zamówiłam urok miłosny i On do mnie powrócił wiem że to ostateczność, ale wolę to niż cierpieć całe życie.

Gość gość
Chłopie miej jaja i godność, skoro ona tak Cię rani, to ją zlej.