Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacssssssssss

praca prostytutki -poczatki

Polecane posty

Gość idzcie spac szkoda oczu

Gość ungabunga
skoro juz tak chcesz pracowac to moze lepiej ze 2-4 sponsorow stalych, poznasz ich czy cos, no nie wiem co ci doradzic bo moja przyjaciolka tak dorabia :( jeden sponsor - 4-6 razy w miesiacu za 2000 zl , drugi raz w tygodniu za 400 zl ) szkoda troche psychiki ale to twoj wybor jesli masz takie koszmarne zycie jak moja przyjaciolka w domu z rodzina to nawet taki sposob jest lepszy niz masakra w domu

Gość sam idz spac
matole piprzony wsadz se butelke do dupy

Gość do cup of coffee
tez mam 180 cm, tez niby sie srednio czuje (65kg), ale daj spokój, zebra mi juz wyłaża, nawet na dekolcie, to tylko takie samopoczucie wysokich, dopóki nie pokochasz wzrostu zawsze bedziesz myslała ze to sprawa wagi, wez sie nie odchudzaj!

Gość nafca83
ale nie ma za co 60 kg to bedzie luks bo zaden facet nie lubi kosciastej

Gość znafca83
a schudnosc to jest strasznie prosto wrecz jak splunac

Gość 2000+4x400=3600
To tylko dwóch, a jak czterech, to 7200. Chyba zostanę dziwką.

Gość znafca 83
6o kg bedzie good tyle dla laski jest ok

Nie mam jakiegos wielkiego problemu z moją wagą , ale niestety tyje w biodrach. Z typu figury jestem klapsydra ale ostatnio mi sie przytyło , kiedys miałam wymiary 99x66x99 a teraz jakies takie 99x72x108;( Chce wrócic do poprzednich i jeszcze troszke schudnac i bedzie ok:) A wracajac do tematu to tez nie mam rózowo w zyciu ale bym dziwką nie została mimo to.

Dziś pytanie - dziś odpowiedź: Masz szanse tak zarobić, nawet jeśli nic nie umiesz. Ale... Zawsze jest jakieś ale...:) Nic nie musisz umieć, jeśli klient: 1. chce "po prostu" się rozładować"), bedziesz tylko przenośnym pojemnikiem na nasienie 2. ma ochotę na nieśmiałą prawie dziewicę, bo sam ma kompleksy i chęć wykazania się - taki podtatusiały erotoman może nieźle ci namieszać 3. ma "specjalne" zachcianki, bo wtedy on ci pokaże, co potrafi... szykuj wszystkie wejścia oraz bądź gotowa na niespodzianki, bo ludzka pomysłowość w tym zakresie nie zna granic:). W każdym przypadku komfort "pracy" masz zredukowany do minimum. Generalnie - jak w każdym zawodzie- liczy się fachowość:) Ucz się, cokolwiek by to dla ciebie miało znaczyć...

Gość sory ze sie ftronce
do autorki - tez bym optowala za stalym sponsorem (jak juz koniecznie chcesz zarabiac w ten sposob), ponoc to jest jeszcze ew. nienajgorsze :o tylko potem szkoda taka prace zostawic, bo to w miare latwe pieniadze i praktycznie zero pracy :( jak sponsor jest sympatyczny, to na pewno przyjemniejszy zarobek niz nudna praca w biurze lub sklepie, gdzie jestes uwieziona caly dzien. co do odchudzania i wagi - ja mam 177cm i jak wazylam ok 55-57 kg wygladalam fajnie, wcale nie za chudo, jak ktos napisal. teraz waze ok. 65 i mam otylosc brzuszna. jak nie chcecie wygladac jak anorektyczki z wystajacymi zebrami, warto odchudzac tylko brzuch (czyli nie jest byle jakis weglowodanow i cwiczyc, wtedy nic innego nie bedzie chudlo). jesc duzo bialka, zieleniny, a malo chlebow i klusek :)

Gość a kto ma w życiu różowo

Gość a skąd Ty dziura to wszystko
o tym wiesz?

Gość znafca83
Cup of coffee bo jestes z klasa dziewczyna! tak trzymac!

Gość ej grube zyrafy
wypierdalac na inny topic. pieprzycie o wadze a to tu nikogo nie interesuje :O zasmiecacie topic swoimi grubymi dupami

Gość znafca83
no widzisz kolezanka sie wtracial i waga 60 kg bedzie dla Ciebie optymalna

Gość do cup of coffee
108? niemożliwe! ja przy tym samym wzroście i wadze mam 95/65/95 w takim razie się nie wtrącam:) widać ze to sprawa bardzo indywidualna:)

Szukanie dziury w całym jest jednym z ekspertów na tym forum;) Zostanie prostytutką to bardzo kuszące , łatwe pieniadze ale ja chociaz brzydka nie jestem a w łóżku tez nigdy nikt na mnie nie narzekał nie poszłabym na taka łatwizne.To troche tak jakbys oddała nerke.Kasa sie rozleci a Ty wiecej wydasz na psychologa niz zarobisz.

Gość znafca83
tak jak ja wiem w huj roznych rzeczy na rozne tematy do Dziura tez wie co ma wiedzic i tak nie do pytujcie

Gość ungabungaa
no i moze to glupia rada ale musisz komus o tym powiedziec i niech klienci wiedza ze ta osoba wie i w razie czego bedzie swiadkiem tak robi moja przyjaciolka ma \"zabezpieczenie\", pokazuje sponsorow bo kiedys jakas jej znajoma ktora zajmuje sie tym samym oberwala strasznie, wyladowala w szpitalu i do dzis jest glucha na jedno ucho

Gość ej grube żyrafy
lubieżnie nużam się w bakaliach, nie bacząc, iż wielkie rodzyny i orzechy rozmaitych gatunków zatykają mi nozdrza

Gość ungabungaa
Cup of coffee tak, masz racje ale czasem w domu ma sie taki sajgon ze bycie dziwka jest mniejsza traumą niestety.....

Chyba ze mi ktos miare sknocił dla żartu;P Jak tyjesz w brzuchu to pewnie jestes jabłkiem jakos to lepiej wyglada.Ja na troche zapomne o wadze i juz nabieram kształtów :P Na szczescie schodzi to ze mnie tak szybko jak przybywa:) I w sumie nie widac po mnie tych wymiarów:/ Znafca:*

Gość zyrafy i grubasy
idzcie do lodowek zapychac tluste dupy

Gość ej grube żyrafy
ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ ROZWALAMY TEN TOPIK I NIEDOSZŁĄ LADACZNICĘ

Moim zdaniem taka praca tylko ją dobije , zamiast po traumie w domu wrócic do normalnosci to tylko sie dziewczyna załamie.

Gość zyrafy i grubasy
zadziwiajace ze mikrogranulki wypelnione powietrzem nie stymuluja mnie analnie, zamienie wiec telezakupy mango na tiwi szop

Gość zyrafy i grubasy
tluste cellulitisowe dupy idzcie spac