Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas see

w wieku 23lat chce zostac mamą

Polecane posty

Gość taka jakas see

czy to za wczesnie? co o tym myslicie?

Ja mialam tyle jak urodzilam. Dla kobiety jest to dobry biologicznie czas. Ale jak masz zamiar jeszcze studiowac to poczekaj, ewentualnie popracuj troche, by pracodawca poznal sie na Tobie, zebys pozniej mogla gdzie wrocic.

Gość wet
Bilogicznie masz wiek idealny. Jeśli masz stabilną sytuację życiową to nawet sie nie zastanawiaj. Srednia pierwszego porodu w Polsce podniodła się z 23 do 25 lat więc twój wiej 23 lata nie jest jakimś odchyłem od średniej :)

no to juz kazdy musi wiedziec czego chce, czy ma jeszcze cos do zrobienia w zyciu, czy zapewni dziecku stabilnosc. ja mam 27i jeszcze pare lat poczekam, bo chce mi sie jeszcze porobic pewne rzeczy w zyciu

nie pytaj sie nas to Ty wiesz jaka masz stabilnosc finansowa........i czy czujesz sie juz gotowa ale dobrze sie zastanow zeby potem nie pluc sobie w twarz ze uciekło Ci kilka lat wolnosci

Gość to tylko jaaaa
nie studiuje pracuje juz ponad 2 lata w jednej firmie sytuaxcja zciowa nigdy nie bedzie IDEALNA zawsze cos bedzie nie tak ale czuje gotowosc ale i strach

Gość to tylko jaaaa
napisalam jak potłuczona:O sorka

Podziwiam cie !!!i zycze powodzenia !:-D ja na razie nie mam najmniejszej ochoty na macierzynstwo,ale moze za 3 lata myslenie mi sie zmieni ...:-p

Gość taka jakas see
heh jakos zaczelo sie niewinnie ale uwielbiam dzieci i one mnie tez lubia a teraz to uczucie sie nasila chce byc mama ale nie wiem czy nie za wczesnie?

Jesli masz partnera co do ktorego jestes pewna i mozesz sobie pozwolic na dziecko (materialnie brzmi ) ale prawdziwie bo wiadomo ze duzo kasy kosztuje wychowywanie takiego bobaska to zycze ci na prawde powodzenia :-D jesli sie jednak wahasz to sie zastanow,bo wiadomo ze dziecko to juz zupelnie inny etap w zyciu.Musisz zapomniec o jakichs wyjsciach,szalenstwach,imprezach.....przynajmniej na jakis czas az malenstwo bedzie juz troche wieksze..

Gość taka jakas see
mam partnera,jest nim mój ojciec

Gość Nie pytaj sie ludzi
tylko rób jak sama uważasz. Szukasz potwierdzenia swojej decyzji czy jak? Widocznie nie jesteś tego do końca pewna.

Gość taka jakas see
do tego wyzej bardzo smieszne:O

Gość taka jakas see
12:03 to podzszyw :( Kocham mego ojca i jestem pewna że chce mieć z nim dziecko:)

jesli masz stalego partnera itd poza tym bedziesz miala za co urzymac dziecko i zapewnic mu wszystko to czemu nie? ja mysle zeby zostac mama w wieky 25-26 lat, akos wole wszystko po kolei- studia, praca, slub, dziecko.

Gość taka jakas see
nie wiem jak ciebie ale dla mnie to żałosne jak masz chcec na wlanego ojca to gratuluje:O

Gość taka jakas see
Lara:) milo ,ze sa tacy ludzie ktorzy komus doradza a nie takie wstretne podszywy ktorym to sprawia radoche