Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeee

śluz po stosunku

Polecane posty

Gość pytanieeee

czy ktoś może mi powiedzieć czy to normalne, że zaraz po stosunku mam taki przezroczysty śluz? Już zauważyłam to kilka razy. Również teraz nie powinny to być dni płodne, bo mam cykle 27-28 dniowe, a to był 6 dzień cyklu....Mam teraz stresa, bo gumka się zsunęła, ale dodatkowo używałam globulkę...no i zorientowaliśmy się przed wytryskiem...więc przerwaliśmy. Chyba jednak powinno być ok, nie? Czy ktoś coś może powiedzieć?

Gość proszę nie kalendarzykiem
U mnie przy cyklach 28 dniowych śluz płodny pojawia się czasem już w 6, 7 dniu cyklu. Nigdy nie można przewidzieć ile trwa następny cykl więc nie zakładaj z góry że to były niepłodne dni. Dni płodne się obserwuje a nie mówi się że powinny czy nie powinny być. Ale swoją drogą nie martw się, skoro przerwaliście i używałaś globulek.

Gość po pierwszej tabletce
przy stosunku wydzielany jest sluz z gruczolow pochwy (nawilzacz) a do okreslenia fazy cyklu (plodny / nieplodny) interpretuje sie sluz szyjkowy i nie nalezy mylic jednego z drugim

Gość pytanieeee
Dzieki za odpowiedzi. Wiem, kalendarzykiem nie...ale stała się taka wpadka z tą gumką, więc zaczęłam się niepokoić...Z różnych względów nie mogę stosować antykoncepcji hormonalnej, niestety... Prawda, że ten śluz był inny tego dnia, bo taki bardzo wodnisty. Wiem, że przy stosunku wydziela się taki...Kiedyś już zauważyłam też, że przy podnieceniu jest taki... Ale - oczywiście byłam też zaniepokojona..i nadal jestem...i będę do następnej miesiączki...Mam nadzieję tylko, że jednak możliwość ciąży była w tym przypadku troszkę ograniczona chociaż przez tę globulkę i fakt, że jednak przerwaliśmy od razu, nie doszło do wytrysku... Mam nadzieję, że nic się nie stało... :-(

Gość asiakkk
zawsze ma sie taki sluz jak jest sie podniecona

Gość pytanieeee
no ja zauważyłam kilka razy tylko.. he,he, albo byłam za mało podniecona :-) No tak, to mnie pociesza, bo dostałam jakiejś paranoi, czy aby nie były to dni płodne...Bo dosyć odczuwam ten dzień - bólem w podbrzuszu i właśnie ten śluz płodny...Tylko ostatnio właśnie po tej wpadce dostałam stresa...a wtedy człowiek często zauważa różne rzeczy i niekoniecznie obiektywnie ocenia. A dla mnie szansy nie ma - hormonów "po" nie mogę, więc zostało tylko obserwowanie organizmu, gumka i globulki :-(

Gość miseryheavy
wczoraj wieczorem kochałam sie z chłopakiem, rano podczas kąpieli wypłyneła mi ztamtąd przezroczysta, klejąca wydzielina, czy o mogła być speram?? a jak nie to co innego??