Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

rexona biorythmz czerwonym znaczkiem-spray,sztyft,kulka?co wybrac

Polecane posty

Gość kajmakowa1
hm ja mam Rexone skin care, jest bardzo dobra polecam szczególnie do wrażliwej skóry ale najpierw zrob sobie test wtedy latwiej ci bedzie dopasować najlepszy kosmetyk na ich blogu jest całkiem spoko test http://www.rexona.pl/rexona_women/#/Test/

Gość makkarena
faktycznie blog jest przydatny, ja zrobilam test mimo ze wynik wydawal mi sie oczywisty...ale nie do konca tak bylo. na tej podstawie od dwoch tygodni mam rexona skin care nutritive i jest naprawde ok. zero problemow z poceniem i skora pod pachami w dobrym stanie! warto poswiecic moment zeby potem zapewnic sobie dobra ochrone...przed potem:D

a czy wogole rexona sprawdzi sie u osoby ktora poci sie troche bardziej niz normalnie?a jesli tak to ktora jest najbardziej skuteczna

Gość zezowate_szczescie
heh, ja mam sztyft zielony wlasnie skin care, i rewelka:) pod paszkami sucho przez caly dzien, mimo ze szef mnie dzisiaj dosyc ostro pogonil do pracy i stresu bylo co niemiara:D

Gość 21_lat
dziewczyny a ta rexona nie pozostawia plam na bluzkach?

dziewczyny zrobilam ten test i pojawily mi sie 3 propozycje ale wszystkie w sprayu. Czy moge uzyc jednak kulki albo sztyftu z tej samej serii?

moja kumpela ma ta z czerwonym znakiem i chwali bardzo,ale ona sie chyba az tak mocno nie poci tylko normalnie

Gość zezowate_szczescie
mysle ze tak, ja z zasady nie uzywam sprayow ale sztyftow i w tym przypadku rowniez dobrze to podzialalo:) co do brudzenia ciuchow - nigdy nie nakladam ich zaraz po aplikacji antyperspirantu wiec nie mialam z tym problemu, takze z rexona skin care.

Ja tez przewanie uzywalam sztyftow i kulek, ale ostatnio slyszalam ze moga one zapychac jakies kanaliki pod pachami i ze moze to prowadzic do raka piersi. Co o tym mysliscie?