Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasldalsld

Rozmiar gumek

Polecane posty

Gość lasldalsld

Witam, Gdzieś są wypisane jakieś rozmiary gumek?, rzadko sie kocham z gumami, a ostatnio musze, sprawdzalem rozne durexy i przez nie mi flaczeje, zawsze biore na slepo z polki co wpadnie, czy tam sa wypisane rozmiary? czy moze rozmiar XXL musze kupic? pozdr

Gość glowa w klozecie
'rzadko sie kocham z gumami' moze zacznij kochac sie z kobietami :o

Gość gość
Gumy mają zazwyczaj rozmiar uniewewrsalny, chociaż częśc firm min. Durex produkuje takie w rozmiarze XXL, trzeba czytać co jest napisane na opakowaniu 🖐️

Gość a jakie masz
wymiary ze ci flaczeje od standardowej gumy?

Gość lasldalsld
"glowa w klozecie" wracaj na lekcje to nie forum dla dzieci ;], nie rozumiesz, nic dziwnego :), a rozmiar hmm, nie mierzyłem dziewczyna mówi że duży bo w buzi jej ciężko:D, co do flaczenia to znalazłem to na necie, teraz mam trochę stresujący okres może też przez to?, ale te gumy co kupuje są ciasne jak cholera jak ściągam ją później to czasem z czubka na siłę ciągne. Nie jestem specem od gumem mimo 24 lat, jakoś tak się złożyło że miałem partnerki co biotą tabletki, albo zakapturzone ;], a może to lekarza pójdę?,

Gość tsv1860
Tak, tak też mam podobny problem. Jak się ma "sporego" to rzeczywiście nałożenie gumki nie jest wcale takie proste, a i później czuć uciskanie. Sa niby Durexy o większym rozmiarze, ale jak dla mnie to wielkiej różnicy nie ma. No cóż takie czasy, że trzeba się w tym świństwie męczyć.