Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska stokrotka w londynie

Zostalam zaczepiona na ulicy przez dwa razy przez ludzi z agencji modelek

Polecane posty

Przytrafilo mi sie to w tym samym dniu, raz na Bond Street, ale goscia splawilam, a potem 10 min pozniej na Oxford Circus inna babka mnie zaczepila. Sprawdzilam ta agencje na internecie i wyglada normalnie. Mam watpliwosci bo nie jestem piekna, za duzy nos i w dodatku waze 75kg przy 177cm wiec szczupla tez nie jestem. Myslalam, ze to kawal ale nie wiem na pewno bo mam 27 lat (mam mlodziej wygladajaca twarz) i wygladam bardzo powaznie w stroju sluzbowym, wiec nie mogli mnie wziac za pierwsza naiwna. Czy to mozliwe aby przecietna kobieta zostala modelka?

Gość ja bym spróbowała ...ale
popros kogos może zeby dobrze sprawdził wiarygodność ! Idz na spotkanie z kimś ....potem bedziesz żałowac do konca życia! A moze to usmiech od losu ?!🖐️

A propos "za dużego nosa". Nie wiem jaki jest Twój ale mnie bardzo kręci gdy kobieta ma nos za duży, nieregularny itp. Taki nos dodaje twarzy charakteru, oryginalnego rysu. To bywa mniam :) a ludzie z agencji lubią oryginalną urodę, aż do przesady czasem :D

Gość ja bym spróbowała ...ale
przecież modelki jako takie to nie tylko wysuszone kozy o twarzy dziecka ! Znam dziewczyne ,którą trudno nazwac piekną :D nie jest chuda ,ale za to jest wysoka i ma proporcjonalną figure i ma to"coś" -pracuje jako modelka i zarabia całkiem niezle -nie jakies kokosy ale zawsze cos ! ZARYZYKUJ ! co ci zależy ?! Ale teraz takie czasy popros kogos niech sie tym jeszcze zainteresuje !

Gość Nie kazda ma ambicje zostac
modelka..Ja bym nie chcial.Moze i kasa duza z tego, ale ile wyrzeczen i pracy..

Gość a może chcą cie abyś
reklamowała np artykuły dla gospodyń domowych?!:D

Gość Nie kazda ma ambicje..
Moja siostre tez zaczepiali ludzie z agencjii na ulicy a ona konsekwentnie odmawiala.To nie jej swiat.

wiesz POLSKI HYDRAULIK to może i POLSKA GOSPOSIA?!

wystarczy popatrzec na obecne trendy panujace przy rekrutacji modelek, to fakt zainteresowania Toba nie swiadczy najlepiej o urodzie

Ok, sprobuje. Ja tej agentce powiedzialam, ze nie moge bo pracuje w biurze 5 dni w tygodniu, ale ona tak nalegala i przekonywala, ze w koncu wzielam jej business card, mowila nawet, ze moglabym w weekendy pracowac. Mozecie sami zerknac na ich strone i powiedziec co myslicie www.zebramanagement.co.uk (mam nadzieje, ze dobrze wpisalam). Kiedys sie spotykalam z facetem, ktory byl modelem, oj, alez on piekny byl, i mnie przekonywal abym sprobowala ale ja wogole pewnosci siebie nie mam:(

Gość vvvvv
Jesteś pewna, że to była agencja modelek? Bo są różne agencje ;)

moja koleżanka mieszkajaca w Anglii od jakiegoś czasu chhce przytyć z 57 kg do 65 kg (wzrost ok 170 cm) w Polsce zawsze się odchudzała moze to jakieś nowe trndy, juz obecne w UK i my Polki ze swoja wagą (uznawana za atrakcyjną) jesteśmy w tyle :-D

komiczne ! kochany :D lubie cie ale nie badz złosliwy...:D

Na pewno to nie jest ''taka'' agencja tylko normalna, mieszkam tu bardzo dlugo i sie nie myle co do tego;) Moze rzeczywiscie jest moda na polskie dziewczyny. Czesto kiedy ide ulica albo jade metrem faceci sie namolnie na mnie gapia, a mnie to strasznie peszy i mam ochote sie pod ziemie zapasc.

przeciętna modelka wybiegowa przypomina 15 letniego wychudzonego chłopca o skłonnosciach homoseksualnych :P

Wiem dlatego jestem zaskoczona, bo chlopaka raczej nie przypominam;) A kiedy schudlam do 65kg zamiast komplementow slyszalam tylko: wygladasz okropnie:( Coz, rozne sa gusta.

Gość KOMICZNE ja cie prosze ...
nie dociekaj tak ! A moze to ty ją zaczepiałeś w przebraniu beduina co?! :P

przebieram sie tylko za XIX wieczną cyklistke i czasami za kominiarza...beduin to nie ja :P

Chodzi Ci o tych agentow? Najpierw to byl facet, wiec od razu powiedzialam nie. Przeszlam to kilkadziesiat metrow dalej i zaczepila mnie kobieta, nie mogli sie porozumiec bo dzielila ich duuuza odleglosc a poza tym tam sa takie tlumy ludzi, ze dziwne, ze mnie dostrzegli. Slysze czesto od facetow jaka to piekna jestem ale kto by tam facetowi wierzyl...kazdy chce dostac sie do majtek wiec powie wszystko, a ja sie nawet za ladna nie uwazam i tyle.

no to facet chcial Cie poderwać (podryw na agencje jest niezły) a babka była lesbą i tez jej w oko wpadłaś :)

:O o kurcze ale wpadka ....a myslałam,że to ty ! Cholera !!! pocałowałam całkiem OBCEGO beduina ?!

moze pomyliłaś przebrania - kilka razy przebierałem sie za turka osmańskiego - moze myslalas, ze to beduin :P

Ha, ha, ha, nie sadze Komiczne ale ciekawa hipoteza;)

turka osmańskiego potrafię odróznić od beduina ...:) noo wiesz ten zapach beduina ...nie da sie nie rozpoznac 🖐️

Gość ghsjs
Kochane dziewczeta, bylam kiedys modelka wiec wiem cos o tym i z calego serca wam odradzam bawienia sie w to szmbo. jest to wykozystywanie naiwnych dziewczat i wmawianie im o wielkich zarobkach a tak naprawde to malo która modelka zarabia chocby 500zl misiecznie, ja bralam udzial w zdjeciach i wybiegach w mediolanie, londynie, korei, polsce i nic nie zarobilam bo wszystkie zarobki agencja odklada na niby wilki dlug ktory zaciagasz w niej wylatujac do innego kraju na ich koszt i swoje odsetki, do tego w tych czasach kazda osoba moze zostac modelka i przez to wlasnie rynek wypelniony jest milionami modeli a klientow jest tylko kilka tysiecy wiec szanse na zalapanie sie do jakiej kolwiek sesji sa bardzo male. Agencje rzeruja na nieswiadomych dziewczynach zarabiajac na nich kase nawet jesli modelka sprzeda swoj wizerunek tylko raz w roku, bo takich modelek maja sto i z tego sie utrzymuja a modelka musi latac jak glupia po kastingach codziennie od rana do wieczora z nadzieja ze jakis klient sie znajdzie mimo ze nikt jej za to nie placi takie sa realia terazniejszego modelingu i na tym zeruje rynek agencji modelingowych. Dodam jeszcze aby uwarzac na agencje ktore za co kolwiek chca od was wyludzic pieniadze bo nie sa to agencje tylko fotograficy ktorzy zrobia wam bylejakie zdjecia, wezma za to duza kase ( ze niby potrzebujecie zdjec do portfolio) i kazom czekac na zlecenia ktore nigdy nie nadejda bo nie maja oni nawet stycznosci z klientami. Pamietajcie ze prawdziwa agencja wszystko zrobi dla was za darmo po czym bedzie zabierac pieniadze z waszych zarobkow niby na ten wielki dlug i wy tez bedziecie pracowac prawie za darmo... Mam nadzieje ze uswiadomilam chodzby mala czasc potencjalnych ofiar modelingu. Pzdrawiam

Gość ghsjs
jestem trensem