Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hosiminka

co sadzicie o tym staniczku??????????

Polecane posty

Gość hosiminka

ttp://www.allegro.pl/item346875373_esotiq_75_d_jak_la_senza_freya_sexy_balconette_.html dziewczyny co sadzicie o tym staniczku? szukam czegos dobrze unoszacego biust , ten sie wydaje byc taki a przy tym jest taki wieczorowy...nosilyscie by go pod przezroczyste bluzeczki?

Gość gf
taki normalny.. że tak powiem hehe

Gość Lejdii
po domu może być ;) zwyczajowy, chyba że takie lubisz to spoko

Gość hosiminka
ale nadaje sie pod przezroczyste bluzeczki takie na wieczor? podoba mi sie ten tiulik na werzchu...

Gość małaaaaamałamarta
no nadaje się! ale chcesz kupic na allegro? a skąd wiesz ze to dobry rozmair, ja mam rózne rozmary w zalezności od firmy, najlepiej przejdz sie po sklepach, napewno znajdziesz cos lepszego i bedziesz mogła przymierzyć i sama sie przekonasz czy pasuje czy nie :)

Gość hosiminka
:D wlasnie widzialam taki w sklepie ale kosztowal 87 zl!!! fajowo mi podnosi biuscik:D no ale tyle kasy to mi szkoda dac... to wole kupic taki tym bardziej ze wyglada na dobry stan czesto kupuje w necie bo moge miec za cene sklepowego stanika 3 fajne ..

Gość moira22
heh popieram sklep sklepem ale o ile nie chcesz miec jakies tandety to sie liczysz ze te 60 zl minimum wydasz...(zeby tylko...nawet badziew z h&m kosztuje tyle albo i wiecej:o) jak ja bym znalazla taki sam na allegro ak bym chciala ze sklepu miec to bym kupila!

Gość małaaaaamałamarta
no chyba że tak, jak przymierzałaś w sklepie i Ci ten rozmiar dobrze leżał to bierz.. ale używany ;/ no nie wiem, to juz indywidualna sprawa, sklep to sklep, a najlepiej to juz jakis fajny dobrej firmy, jesli chodzi o staniki to to priorytet, bo to od niego zalezy jak wyglądają Twoje piersiczzki :D