Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia anonimowaaaa

CO TO ZNACZY GDY FACET MOWI...

Polecane posty

Gość kasia anonimowaaaa

co to znaczy gdy facet zaczal nagle mowic teksty typu ze nie ma zwiazku ktorego nie mozna zakonczyc,ze nawet jak ludzie sa zareczeni to nkt nie powiedzial ze maja sie zenic(mozna zawsze sie rozstac) itp.Co myslicie o tym?

Gość brak słów na temat topiku
jest racjonalistą ... ma racje :(

Gość Ju...
To znaczy, że mówi prawdę.:P A jak to się ma do Ciebie?

Gość a gdyby tak czasami
Ja uważam, że facet mądrze mówi. Wiem, że podświadomie szukasz w tym podtekstów - sama bym tak samo pewnie robiła:-p Ale prawda jest taka że facet mówi mądrze a to wcale nie oznacza, że chce Cie zostawić ani, że na to Cie przygotowuje :-) Głowa do góry ;-)

Gość Ju...
A może coś mu w tobie nie pasuje i niejako stara sie jakos pokazac ze moze byc roznie ? Zastanow sie nad soba bo moze cos jest czego on nie akceptuje 🌼

Gość Natasza27
Nie martw sie on poprostu jest realsitą. Jak każdy prawdziwy facet.

Gość kasia anonimowaaaa
ok-ma racje,ja tez kiedys zakonczylam zwiazek mimo ze bylam "narzeczona" i setki rozmow nie pomogly bo partner tak sie zmienil...Ale moj facet tak nagle zaczal teraz mowic,ni stad ni zowad,tez pomyslalam ze moze chce mi to cos przez to powiedziec...

Gość otworze Ci oczy
niestety-chce Cie zostawic,dlatego tak mowi...A nawet jesli jeszcze nie chce to zastanawia sie nad tym,takie jest moje zdanie.A jak Układa sie Wam?

Gość kasia anonimowaaa
wlasnie dobrze sie uklada,nie ma zadnych jazd,klotni itd...Dlatego wlasnie zglupialam na takie "madrosci"...Ja nie mowie ze kazdy zwiazke mozna zakonczyc,jasne ze mozna ale nie mowie tego bo po co skoro nam sie uklada i nie mysle o tym?

Gość otworze Ci oczy
To może on chce żebyś czuła sie po prostu niepwenie? Niektórzy facei bardzo to lubią, umieją zwodzić umiejętnie itd. I lubią widzieć że babce na nich zależy-może Twojemu też o to chodzi? Skoro jest wszystko ok u Was no to rozstanie odpada.

Gość a ja sobie tak mysle
A moze to zwykly manipulant? Zgadzam sie z poprzedniczka,chce zebys czula sie niepewnie.

Gość tzn że on chce Cię
przygotować do tego że niedługo zniknie :O