Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laminiaaa

Za gaz w UK...ile???

Polecane posty

Gość laminiaaa

Dziewczyny, ile placicie za gaz w UK - mam tylko ogrzewanie gazowe (oszczedzalam) i wode w wannie. Kuchenka i prysznic na prad - tu mi sie zgadza ale rachunek za gaz jest moim zdaniem zbyt duzy. Ile Wy placicie - i za jaki metraz, ile pokoi itd.

my mamy flata 2 pokoje , suszarnia ,lazienka...na gaz mamy ogrzewanie, kuchenke no i ciepla wode za 3 miesiace placimy okolo 50 do 70£ aha jest nas 4 osoby ja maz i dwojka dzieci

Gość laminiaaa
U mnie zmienila sie firma - za dwa miesiace za gaz mam zaplacic prawie 300 F - chata dosc duza ale nie grzana, dzieciaki spaly z nami na dole. W sumioe ogrzewanie 3 pokoi - i to nie 24 godziny na dobe. Nie podoba mi sie to cosik.

sprawdz czy nie jest to rachunek ESTIMATE. i wtedy jesli tak dzwonisz do nich i podajesz im rzeczywisty stan licznika i zmeinaija. wszystko jest napisane na rachunku

dziwne chyba ktos chce zyskac na polakach my mamy flata z agencji ale wszystkie rachunki sami placimy zalezy jeszcze od miasta my mieszkamy w nieduzym Andover moze dlatego tak rozne koszty musisz wszystko wzjasc pod uwage a my za to za wode zimna 400£ na pol roku tez wydaje sie duzo bo wiekszosc wogole nie placi

dom,3 bedroom,na dole 2 pokoje i kuchnia,ogrzewanie na gaz i ciepła woda,osoby 2+2-mam z britisch gaz-za niecałe 3 miesiące dostałam w styczniu 200f.Teraz były podwyżki i troszkę więcej się grzało to już nie chcę nic mówić ale jak przyjdzie rachunek to na d..ę siądę. pozdrawiam