Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko do mezczyzn

MEZCZYZNI powiedzcie mi

Polecane posty

Gość tylko do mezczyzn

Kiedy mowicie lasce .... ze ma "mile cialo" ( w dotyku) !! Czy to znaczy, ze ma naprawde fajne cialo w dotyku, czy to znaczy, ze chcecie ja tylko poderwac... przeleciec... a moze jedno i drugie zarazem. Ja zawsze myslalam, ze KAZDA kobieta ma mile cialo w dotyku ale..................faect mi powiedzial, ze mial juz kilka i ze niestety nie kazde jest takie "mile" JAKA JEST PRAWDA????

tak - niektóre kobiety mają ciało jak galaretke - - papier ścierny a niektóre miłe d dotyku przypominające aksamit A co oni chcą od niego i cz tylko odoknąc czy \" przelecieć \" to już inna strona medalu

Gość tylko do mezczyzn
Jarek_84 czy ty oby napewno jestes mezczyzna?:o

Jarek ..jestes pewny ze kiedykolwiek dotykales kobiete skoro twierdzisz ze niemilo sie je dotyka? a moze to bylo cos innego ..jakies zwierzatko moze albo cóś....

Gość tylko do mezczyzn
Pan Tadeusz, wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalam:) I tak tez mi sie wydaje, tylko w sumie z 3 cos krecialam, nigdy nic nie wyszlo, choc kazdy mi to samo mowil, ze mam fajne i dlatego teraz sie zastanawiam jaka jest prawda. I czy facet, ktory probowal ... a mu nie wyszlo:) na zakonczenie zanjomosci moglby klamac? a jesli tak to po co? hmm juz chyba sama sobie odpoeiwdzialam? dziekuje panowie

Gość michuniowa
czy jeśli uwierzysz w to, że mówi prawde to rozłożysz przed nim nogi?

Gość tylko do mezczyzn
Agniecha :D

Jarek z całego serca Ci współczuje ... trafiałeś na śmierdzące lachony? :O:O biedactwo :D masz rację, wał z kołdry jest najlepszy ... i nigdy nie zdradzi, nie musisz na niego czekać i słuchać ze "dziś nie, bo boli go głowa" :D

Gość o wyższości wała nad kobietą
Wała można skręcić na nowo, i albo obcinkować, albo pogrubasić.

Tiaaa... wał jest lepszy, a potem taki jeden z drugim znajdzie się wśród kobiet i zachowuje się jak jakiś przygłup:)

To akurat jest OK, bo nie cierpię śliniących się facetów, ale Ty za często przeginasz w drugą stronę :P

Gość czarnamucha
Jarek-84>>>nigdy tak nie mówię bo to wierutna ściema, kobiety są paskudne w dotyku. To co twoim zdaniem jest zajebiste w dotyku jak nie kobieta? Zadbana kobieta:-)

Gość czarnamucha
Cholera! wiedziałam, że napiszesz o kotku bądź innym futrzaku. Teraz jedna kwestia mnie trapi jaki to kotek? :P

Gość czarnamucha
No to zostaje ci tylko męczyć te sierściuchy....czy Ty aby na pewno miałeś kobietę? Wiele z nich ma ciało jak alabaster i nie śmierdzą. A wręcz kuszą swym pięknym, słodkim zapachem.:-) Najwidoczniej trafiały Ci się same lampucery :D

Gość czarnamucha
No to pozostaje ci zrękowina, bo kobiety są feee i w ogóle.:-( Przypadek kliniczny, ciężki do wyleczenia....

Gość halooo
Jarek jesteś zoofilem?

Gość frywolna mariolka
jarek jest pedalem stad ta nienawisc do kobiet :o

przejechałeś się na jakiejś lasce, szorstkiej jak papier ścierny dodatkowo śmierdzącej jak indiańska chata.... No cóż, twój wybór Tylko nie sądź tak o wszystkich kobietach, nie dopinaj nam łatek. Nie żyjemy w czasach króla świeczki, mydło jest dostępne....

nie zastanowiło Ciebie to że urodziła cię taka śmierdząca, obleśna i głupia baba? Nie wstyd Ci,ze przeżz pewien okres czasu karmiła cię szorstką piersią?:P

Gość młodaszprycha
jak fajnie że jesteś w mniejszości......Większość faciów to 100%-wi pełnojajeczni mężczyźni. A ty pakuj w tą kołdrę.....:P Ps. nie zapomnij wazeliny