Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doris44

szukam przyjaciółki

Polecane posty

szukam uczciwej przyjaciółki z okolic chrzanowa (małopolskie) ok. trzydziestki.Takiej, zeby czasem poklikac, a czasem sie spotkac.Pare słow o mnie:30 lat, mężatka, dzieci brak,życie mi sie pogmatwało:((

Trochę starsza jestem od Ciebie, ale również brak mi bliskiej duszy...

szkoda że taki wysoki próg wiekowy bo nie tylko 30 latki odczuwają samotność ja np mam 25 latek

napiszesz mi pare slow o sobie?nawet nie wiem jak masz na imię:-( bo ja no to tak jak wynika z pseudonimu:-)

nie jest taki wysoki próg wiekowy onfim, jak weszlas na forum dla osób po 30 tce i nie czujesz sie tam jak wsród starych babek:-)) to nie ma problemu:-)

No cóż nie sądzę żebyśmy tak się różniły wiec wydaje mi się że te kilka latek to chyba nie problem

Gość gożka pigółka
a ja mam 36 😭

Gość gożka pigółka
gdzie jest Chrzanów ???

Gość gożka pigółka
troche daleko ten Chrzanów ja blizej Kielc

gorzka pigółko, chcialabym poznac osobe blisko chrzanowa, zeby nie tylko klikac ale sie spotkac wiec nie obraz sie ale Kielce zdecydowanie za daleko

pewnie wieczorem jest wiecej osob w kafeterii, piszcie dziewczyny, najlepiej o podobnym profilu do mojego, blisko chrzanowa, bezdzietne lub dzietne męzatki zapracowane lub niepracujące a szukające prawdziwej szczerej przyjaciólki , z ktora mozna wypic prawdziwą a nie wirtualna kawe:-))

a już myślałam że w moim wieku wszyscy ociekają szczęśliwością i mają tuzin znajomych

znajomych może i mam, ale jestem sama i to jest ta moja największa samotność. Nie mogę już patrzeć na obściskujące sie pary bo aż mnie ściska. Ciekawe , że całe moje towarzystwo sie poparowało tylko nie ja!! zresztą teraz to i większość starych znajomych szkolnych itp to same małżeństwa , dzieciaci itp. yyyyy i ja ja sama a im starsza tym gorzej kogoś znaleźć i zaakceptować...... może napisz jak to u ciebie wyglaąda? może jak sie wygadamy(wypiszemy) to choć odrobinę nam ulży...

Gość adelka 234
ja szukam przyjciólki ale z krakowa

znajomych może i mam, ale jestem sama i to jest ta moja największa samotność. Nie mogę już patrzeć na obściskujące sie pary bo aż mnie ściska. Ciekawe , że całe moje towarzystwo sie poparowało tylko nie ja!! zresztą teraz to i większość starych znajomych szkolnych itp to same małżeństwa , dzieciaci itp. yyyyy i ja ja sama a im starsza tym gorzej kogoś znaleźć i zaakceptować...... może napisz jak to u ciebie wyglaąda? może jak sie wygadamy(wypiszemy) to choć odrobinę nam ulży...

adelka ja jestem z pod krakowa :P ja to jest u mnie no cóż przeprowadziłam się w nowe miejsce i nikogo tu nie znam. A poza tym posiadanie męża i dzieci to jeszcze nie gwarancja że nie poczujemy się samotni

a juz myslałam ze tylko ja jestem samotna na tym swiecie

Gość sips
ja jestem z kujawsko-pomorskiego, 34 lata jest ktoś z moich stron?