Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaa

ginekolog-poznań

Polecane posty

Gość malaaaaaaa

Hej dziewczyny, wiem że były już takie tematy, ale zapytam jeszcze raz. Czy możenie mi polecić jakiegoś ginekologa, najlepiej kobiete bo wybieram sie na pierwszą wizyte po tabletki anty i bede sie mniej krępować, choć może być i mężczyzna. Szukam kogoś w Poznaniu lub okolicach. Najlepiej na NFZ, a jeżeli nie to prosiłabym o podanie kosztu wizyty. Z góry dziekuje i pozdrawiam

Gość aagggu
polecam dr Katarzynę Hansz, przyjmuje na NFZ na osiedlu chrobrego 108A, ja zaczelam do niej chodzic jak mialam 16 lat, mozna zapisac sie przez tel:061 8283730

a ja polecam Leszka Wawrzyniaka, ktory tez przyjmuje na NFZ i tez na Chrobrego w tej przychodni- os. Chrobrego 118 :) tel: 061 822 67 57 rejestracja: pon i sroda: 13:00 - 17:00 wtorek i czwartek 9:00 - 13:00 lekarz swietny- bardzo delikatny- ja bylam na pierwszej wizycie u kobiety i traktowala mnie jak rzeznik, a jak poszlam do niego to bylam mile zaskoczona :) lekarz z doswiadczeniem i w ogole ja go uwielbiam :) nie ma tematu tabu :) i wyleczyl mnie z nadzerki :) ahaa no i co najwazniejsze na wizyte nie czeka sie nie wiadomo ile :) jakies dwa tygodnie wczesniej musisz sie rejestrowac :)

Gość malaaaaaa
Dzięki dziewczyny...

Piotr Magnowski to też dobry lekarz. Wiem, że mężczyzna, a bardziej zależało Ci na kobiecie, ale jest tak pozytywny, że z pewnością nie pozwoli, żebyś się jakoś mocno stresowała 🙂 też byłam u niego na swojej pierwszej wizycie i pamiętam 

Gość Anka

I tak pojdziesz do zadnego. Kazdy hsjs sie liczy w paragonizowaniu. Nie nabijac wizyt.kristellera. wypisuje microgynon 21'. Wiezienny gabinet od przepinania w polna.

Gość gość

Znalezienie sprawdzonego ginekologa, któremu będziemy w pełni ufać jest bardzo ważne. Ja wszystkim z Poznania mogę polecić www.chojnicki.com.pl Specjalista ten podchodzi bardzo profesjonalnie do swojego zawodu.