Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8888888888888888888888885

mężczyzna o sadystycznych sklonnosciach

Polecane posty

moj chłopak mnie podobno bardzo kocha...do szalenstwa kiedy powiedzial mi że niezaleznie od tego co sie stanie mam zawsze pamietac że kocha mnie ponad wszystko.....nie wiedzialam o co mu chodzi wtedy zrozumiałm dopiero po seksie...ODEISC zostać?Da sie to leczyc boje się go alekocham...pierwszy raz sie spotkalam z takim czyms ztakim dziwnym okazywaniem uczuc nie wiem co robc

Gość a co dokladnie
ci robil? :-0

Gość lalalalalalalaala
troche konkretniej? co takiego robi ?

weidz na strony BDSm to co robił nie było umowione ze mna zgwałcił mnie i bił..zmuszła do seksu oralnego na siłe....chlostał.....a na sam koniec wyznal miłość paradokslanie brzmi jak zart a jednak....nie chce mi sie wo wiedzyc ale powiedzial ze mnie koca i ze chcial mi pokazac co to jest orawdziwa przyjemnosc:O nie rozmumial ze mnie to sie wni troche nie podobalo.balam sie go wtedy

Gość lalalalalalalaala
ok. zaalarmowalas zeby przestal a on tego nie zrobil. czyli to byl gwalt. ja na Twoim miejscu raczej sie zastanowila, czy chce z takim kims byc. nie mowiac o tym, ze teoretycznie powinnas isc na policje

Gość a co dokladnie
znam troche takie przypadki. w kregach gotycko-dark, ale nie w PL.. dlaczego z nim nie pogadalas, ze tobie ten rodzaj nie odpowiada? ze sie balas? /co pewnie dodatkowo go nakrecilo/ powiem ci jedno: pewne jest to,ze ze swych sklonnosci nie przejdzie jak gdyby nigdy nic na soft :-/