Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliwietta

W czym się teraz chodzi na wesela???

Polecane posty

Gość aliwietta

Hej;) za miesiąc mam wesele. Nie byłam na tego rodzaju przyjęciu już ze 3lata, ale z tego co wiem "balowe" suknie wyszły z mody, więc co??? Dodam, że mam 22lata. Figurę taką sobie (63/170)

Gość mała czarna - najlepsza
ja tez ide w maju i zakładam czarna sukienkę w kolanko :)

Gość taka jakas see
ciężko wyczuc:O ja ide na komunie i nie wiem czy wypada zalozyc elegancja sukienke czy lepiej zwykla spodnice z koszulka? proponuje wlasnie jakas kiecne za kolanko i buty na obcasie bo jak wyjdziesz w balowej to mozesz sie rozczarowac

Gość fffffffffffffffffff
Wydaje mi się, że różnie. Zależy od środowiska, do ziemi rozkloszowane to chyba rzeczywiście mało kto chodzi. Ogólnie wg mnie fajnie się wygląda w czymś długim ale nie do samej ziemi albo w kolanko. A na komunię wystarczy sukienkę "ochłodzić" żakietem.

Gość ja mialam spodnice
i bluzke... Zwyczajne. Nie bede kupowac ciuchow na raz, nie stac mnei :P

Gość pamparam
sukienka w kolanko jest spoko na takie okazje

Gość taka jakas see
ja kupilam sobie w UK szyfonowa za kolanko specjal;nie na slub ciotki przy okazji na soim sie w nia przebralam pozniej i zastanawiam sie czy na komunie mozna zalozyc ja czy bedzie opciach? chyba nie wypada ubierac sie "lepiej" szykowniej niz np. mama dziewczynki przystepujacej do komuni... na slub naprawde polecam jakas zwiewna sukienieczke ale jesli nie masz to jakas elegancja spodniczke i ladna bluzeczke, badz komplecik(zakiet_sukienik/spodnica)

Gość Stefan Gitatra
a facet jak sie ma ubrac? jaki garnitur, jakie kolory, buty itd.?

Gość taka jakas see
obciach mialo byc

Gość aliwietta
szukałam troszkę na ten temat w internecie. Moda szybko się zmienia... jeszcze niedawno grochy, kropki, kropeczki, teraz szał na zieleń i żółty.... Zastanawiam się nad wypożyczeniem sukienki, ale z drugiej strony, chciałabym coś mało balowego... nie rzucającego się w oczy, ale z klasą... a może spodnie?? Nie.... hm... no nic, dzięki wielkie za odpowiedz;) a co do facetów: macie bardzo prosto;] mi osobiście najbardziej podobają się ciemne garnitury i czarne buty;D błagam: tylko nie czarny garnitór i brązowe buty;P