Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym testem ciazo

jak to jest z tym testem ciazo

Polecane posty

Gość jak to jest z tym testem ciazo

dzisiaj pierwszy raz robiłam test ciazowy . Wyszedł negatywny :( . Martwie sie bo chcemy z mezem dzidzusia. Moze cos zle zrobiłam ?? wczoraj kupilam test i z ciekawosci go otwarłam z tego hermetycznego opakowania. A test robilam dzisiaj rano . Nałozylam 3 krople moczu , test zrobil sie zaraz rózowy a po paru sekundach zaraz wyszla 1 kreska . Pisze ze odczekac 3-5 minut a ten test zareagowal dosłownie w 10 sekund ?? czy tak ma byc?? Po zatym mam nie regularne misiaczki raz 26 raz nawet do 29 dzisiaj mam 27 dzien moze za wczesnie zrobiłam test ?

Gość Assiii
hejka a może po prostu jest za wczęśnie lub dla pewności powinnaś zrobić drugi

Gość Astat
Test nalezy zrobić nie wcześniej niż na ok 10 dni od owulacji. A najlepiej wspólżyc na 1-2 dni przed owulką lub ewentualnie w dniu owulki. Implantacja jest między 6 a 8 dniem po owulacji. Ewentualnie na 48 godz po owulacji zrobić badanie z krwi na HCG. MOżna zrobić tez badanie progesteronu w 21 dniu cyklu (10ng/ml lub więcej mówi że w ogóle była owulacja)

najlepiej zrob sobie w dni spodziewanej @ lub nawet pozniej . testy raczej sie nie myla . a jak bardzo chcesz to zrob sobie test z krwi beta hcg