Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uggghhh24

krem matujacy

Polecane posty

Gość uggghhh24

jak najlepszy???

Ja mam problem z ciągłym świeceniem sie mojej buzki.Uzywałam kilku kremów-żaden nie jest w 100% skuteczny.Niby maja działać cały dzień,a wystarczy 2 godziny i znów błysk ;-) Teraz uzywam Nivea matująco-nawilżający.Chyba najlepiej sie spisuje,cho bez rewelacji.

Gość uggghhh24
no wlasnie z tego nivea nie bylam zadowolnoa..juz chyba niebiseki garnier byl lepszy..Moze zaryzkuje i kupie Iwostin purritin za 28 zł.. sama nie wiem :O zaczyna sie cieplo..pod makijaz trzeba miec cos naprawde dobrze matujacego..

Gość ja mam matujący z oriflame
i uważam że jest świetny,matuje na długo i nie wysusza cery.

Gość uggghhh24
a masz dokladniej napisac jak sie nazywa i jakie ma opakowanie?

mam ten sam problem. czytałam kiedyś topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3715210 i zasugerowałam się tym, co tam dziewczyny napisały - znalazłam ten krem Humektan - faktycznie, jest świetny. nie jest matujacy - myslę że podobnie jak ja i jak większosć osób z przetłuszczającą sie skórą potrzebujesz NAWILŻENIA a nie zmatowienia - czyli wysuszenia jeszcze bardziej - wiadomo, że cudów nie ma, bibułki matujące trzeba mieć, ale skóra po tym kremie (myję buźkę jakimś kremowym specyfikiem nivea i wodą evian, potem tonik Iwostin biały i na to ten krem na noc, 2 razy w tyg jeszcze stosuję Atrederm, ale to już na konkretny problem skóry) naprawdę jest nawilżona i nie swieci tak wściekle..

Gość 21_lat
polecam krem z perfecta dax cosmetics gruszkowy

Gość okt
ja tez wyprobowalam juz duzo kremow i nivea byl koszmarny az w koncu odkrylam DAX PERFECTA z mikroperlami matujacy na serio polecam

A ja polecam krem za 3,99 Babydream z Rossmana! Dziewczyny, jeszcze nigdy nie miałam tak świetnego kremu, używałam vichy, la roche posay...no niby miałam matową buzie ale na chwilę...:O teraz jestem zszokowana tym kremem!! Buzie mam jak po njlepszym pudrze, przestałam stosować make-up, drobne syfki zniknęły...a stosuje krem jakoś 1,5 tygodnia, bo całkiem niedawno odkryłam topik ;) POLECAM GORĄCO!!!:):):)

Gość mala mi.
dla mnie bezkonkurencyjny jest garnier czysta skóra a używalam juz wielu , twarz jest matowa na dlugo i swietnie nadaje sie pod makijaz

u mnie się za to babydream w ogóle nie sprawdził.. miałam też vichy termal mat czy coś w tym rodzaju, też niezły, ale tem humektan za 10zł zdecydowanie lepszy

Gość biedorna
U mnie batdzo dobrze sprawdza sie Emulsja matująca Iwostin. Dłuuuuugo używałam LA roche posay i po przejsciu na tanszy iwostin nie widze różnicy. Matuje całkiem fajnie.