Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flamasterka

Niezdrowe jedzenie...

Polecane posty

odkad przeszly mi poranne mdlosci mam wielki apetyt na niezdrowe jedzenie np. paczki, ciastka, a takze tluste typu frytki, zapiekanki, placki ziemniaczane, chipsy. staram sie to ograniczac ale to nielatwe, jak Wy dziewczyny sobie z tym radzicie jesli tez tak macie?

Gość tez przechodziłam to w
pierwszym trymestrze:O zawsze jadłam zdrowo, w rozsądnych ilosciach itp. a w ciąży? masakra:O na szczęście to przechodzi;)

ja tez mam na to wszystko ochote odkad jestem w ciazy, wiec jem;), nie ograniczam sie w niczym, widocznie Twoj organizm tego potrzebuje. Jestem w 35tc, moja dzidzia jest zdrowa, a ja wczoraj znow porcje frytek wciagnelam, nie ma sie czym przejmowac!

Gość dlaczego placki ziemniaczane
sa niezdrowe?? Przeciez samemu sie je robi. Ziemniaczki tam wchodza, cebuula, co w tym niezdrowego? Na placki ziemniaczane mam ochote zawsze i wszedzie :D

Gość a co w nich zdrowego
? już nie wspomnę o tym, że są SMAŻONE co jest w pierwszej kolejności niezdrowe poza tym to ziemniaki i mąka:O samo zdrowie zjedz lepiej filet rybny lub drobiowy z surówką, a nie pseudozdrowe placki ziemniaczane:O

tak zrobie, choc to czasem trudne. wczoraj gdy wsunelam do kawki (bezkofeinowej) dwa paczki moja mama az zaniemowila ze zdziwienia :) sama jest raczej kobieta przy kosci i caly czas mnie straszy, ze jak za bardzo teraz przytyje to nigdy juz sie nie pozbede tych kilogramow :(

No a co zlego jest w smazonym? Ja np wole smazone niz gotowane :) I co niezdrowego jest w ziemniakach i mace?? Ile w tych ziemniakach tej maki ziemniaczanej jest, bez przesady... Rybki tez lubie :) Przeciez nie jadam plackow codziennie :D

ja codziennie wcinam dorzdzowke z budyniem i owocem, normlanie nie moge sie opamietac.... ja tez jem wszytsko, no moze tych serow plesniowych nie jem... ale rybe wedzona makrele jadlam...moja twierdzi tak: kiedys lekkarzy nie bylo ,ludzie jedli wszytsko i bylo dobrze, teraz sa i witaminy, porady lekarskie, usg:)

dzis na sniadanko wsunelam smazona kielbase z cebula, na drugie znow paczki a jak zobaczylam wpis o plackach ziemniaczanych to az slinka mi pociekla :) mimo tych niezdrowych zachcianek staram sie tez zdrowo odzywiac, jesc owoce, pic mleko itd ale gdy przechodze obok cukierni to jakos nie moge przejsc obojetnie :)

A dla mnie najlepszym slodkim jest sledz :D Bez slodkiego moge sie obejsc ale bez kotlecika, sledzika, plackow ziemniaczanych, czy golabkow - to nigdy! :D I nic mi sie podczas ciazy nie zmienilo w gustach:P

Gość betix
ja zawsze sobie tłumaczylam ze musze jesc zdrowo dla dobra mojego dziecka. no ale jesli mialam ochota na cos niezdrowego to zawsze przeciez odrobinka czegos raz na jakis czas nie zaszkodzi.

Gość POKska9
Tez uważam, ze placki ziemniaczane, czy frytki raz, na jakiś czas nie są szkodliwe.Ja czasem chodze do pierogarni start młyn w poznaniu i tam są rewelacyjne placki ziemniaczane. Nie zrezygnuje z nich, sa na prewno lepsze niż McD!

Gość Fisher Price są
Powstrzymaj się, bo inaczej będziesz płakała po porodzie, że wyglądasz nieatrakcyjnie i nie możesz schudnąć. Nie rób głupstw. Jak masz aż taką ochotę to wyjdź wtedy na spacer, zajmij czymś myśli, pij wodę, zjedz jakiś owoc, nie trzymaj w domu słodyczy, to potem sama sobie podziękujesz jak staniesz przed lustrem po porodzie.

Gość Fisher Price są
W ciąży tym bardziej powinno się unikać fastfoodów i słodyczy, nie tylko ze względu na zdrowie dziecka, ale i swoje, bo się tego nie spala. Człowiek się mało rusza, nie ćwiczy tak intensywnie i gromadzi tkankę tłuszczową, a potem wygląda jak monstrum i ma żal do całego świata.

Gość zizoldaaa
dzisiaj temat o nie zdrowym jedzeniu i zachetach dziewczyn żeby jesć a za parę miesięcy temat jak zrzucić kilogramy po ciąży..... jedz autorko jedz na zdrowie spotkamy się za pare miesięcy :)

Gość do moralizatorek
zizoolda-dobre:) autorko-nie siedz w domu,chodz na spacery,zeby odwrocic swoja uwage od checi jedzenia. zajmij sie czyms.jak masz atak glodu to napij sie wody,zjedz jablko-sprobuj moze pomoze