Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce byc chudsza

w co na wesele ? gruba osoba?

Polecane posty

Gość BoohPooh
Uwazasz sie za gruba?Jakie masz wymiary?Bo ja waze wiecej ale jestem wyzsza-i nosze 40-i wcale nie jestem gruba-pamietaj wga nie jest wyznacznikiem-ja waze 94 kg i nikt nie chde uwierzyc ze naprawde tyle waze-poprostu jestem zbita:)

Gość Katatasza
odpada, w tym bedzie wygladac jak w worku

Gość moze jeszcze ktos

Gość lekkopuszysta
a powiedz mi czy bardzo chcesz sie stroic..bo z tego co zauwazylam raczej odchodzi sie od balowych sukni czy takich starsznie eleganckich...ja sama mialam np biala spodnice taka niby lniana i bluzke czarna na szyje skromnie a bardzo ladnie podobno wygladalo...jesli nei czujesz sie pewnie w spodnicy...moja bratowa ktora takowych nienawidzi zalozyla biale spodnie (mozesz inne kolory) i do tego miala bluzke a'la kimono...ael uwazam ze spokojnie mozesz alozyc spodnie i jakas bluzke do tego...tunika np z bardziej polyskujacego materialu..albo jednloitego a jakie rzucajace sie dodatki..srebre byty torebka, czy jakie branzolety i kolczyki...chodzi mi o to ze nie koniecznie musisz sie stroic wkiecki :)

Gość lekkopuszysta
no a jesli koniecznie jakas kiecka...to lepeij chyba spodnica i bluzka...bo te kiecki to mi sie wogoele ni podobaja w sklpeach i chyba sama jak bym miala zalozyc cos kieckowatego to wolalabym spodnice i bluzke...tu mozesz wybierac i przebierac gdyz jest tego duzo...i nie uwazam ze sa mniej eleganckie...jesli zalozysz jakies ni ewzorzyste i kwiatkowe itp spodnice i bluzke i do tego wlasnie jakies fajne duze kolczyki ladne buty i torebka to bedzie sto razy lepeij niz jakas suknia "wieczorowa" ale oczywiscie to moje zdanie:)

dzieki wiecie tak mysle ze chyba lepiej czula bym sie w czyms 2czesciowym, tylko czym ? spódnica i bluzka czy jaks komplet??

Gość pluszaczkaaa
Ja kiedys widziałam fajny komplet spodnie i spudnica. Sama jestem dośc obfita więc chciałam zainwestować ...ale okzało sie ze wieksze numery były pojedyncze i szybko sie rozeszły. Mianowicie wygladalo to tak wszystko zrobione z atłasu jest lekki zwiewny i dobrze sie wygląda w nim. spodnie brązowe lub czarne dopasowane i krój wyprofilowany a nie szerokie jak u słonia;/ a góra krem czy ecrui i brązowa lamówka i brązowe lekkie swiecace wzorki oczywiście dłuższa zakrywała kawałek tyłka ...super było to ubranko na sylwestra szukałam ale lipa bo na nas troszke grubsze dziewczatka szyja po jedym rozmiarze na całe miasto;/ powodzenia

Gość pluszaczkaaa
a teraz ide na wesele (chyba bo nie mam zaproszenie jeszcze)ale ubranko mam:) spudnica czarno biala lekko plisowana zszzerokim sciagaczem astepuje pasek i zakrywa to co za duzo ;) i biala zwykla bluzka z c&a za 49zl. b bolerkiem ozestaw wyglada zjawiskowo! a nosze rozmiar hmm 42-44-46-48 zalezy co i gdzie kupuje