Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna20

spózniona tabletka

Polecane posty

Gość touchMeOna20

delekiatna sprawa tak prosze o porde. zazywam Yasminelle wczoraj maialm 2 stosuni bez prezerwatywy a wieczorem o 18 zapomnialam wziąc tabletke wzielam ją o 5 nad ranem bo sobie przypomnialam , to jest co prawdo przed uplywem 12 godzin ale to jest juz te 12 godzin prawie jak by nie bylo. I oczywiscie jestem w panice jak azda glupia ale prosze o rade

Gość touchMeOna20
dodam jeszcze ze ta pominieta ale jujuz zazyta pigolka to 6-sta z blistra

Gość touchMeOna20
no tak rozumiem, chodzi o to ze wczoraj bzykalam sie 3 razy a tabletke yasminelle biore zwykle o 18 i zapomnialam przypomnialam sobie nad ranem dokladnie zazylam po 5 rano wiec niby jest 12 gogdzin niby nie sama nie wiem co robic boje sie.. panika ogolne

Gość ona troche doświadczona
yyy...a czy to Twoje pierwsze opakowanie tabletek?? w sumie mimo wszystko jest sie zabezpieczonym od 1szej tabletki,wiec w ciąży nie powinnaś być:) a tak na przyszłość włącz sobie przypomnienie w telefonie!:P

Gość touchMeOna20
to moje drugie opakowanie boje sie ze doszlo do zaplodnienia bo wczoraj uprawialm sex kilka razy a tab nie wzielam

Gość touchMeOna20
nie poradzi mi nikt .;(

Gość ona troche doświadczona
no przecież Ci napisałam,ze ten rodzaj antykoncepcji jest skuteczny od pierwszej tabletki zażytej z pierwszego opakowania i naprawde nie ma mozliwosci zebys byla w ciąży no chyba ze przyjmowałas je nieregularnie..mialas biegunke,wymioty lub zazywalas antybiotyki...jesli nic takiego nie mialo miejsca to głowa do góry!!:)

wzielas tabse spozniona i wszystko jest ok tylko teraz jak masz jazdy stosuj dodatkowe zabespieczenie:)