Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łd8

GINEKOLOG ŁÓDŹ?

Polecane posty

Gość Mirabellka 1975
Polecam dr Radwana z Gamety , specjalista i fachowiec.

Ja mogę polecić dr. Baś - Budecką, przyjmuje na Zielonej 25. Po pierwszej wizycie zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie :) badanie przeprowadziła delikatnie, wszystko wytłumaczyła. Skierowała mnie na badania bo powiedziała, że bez nich żadnych tabletek nie przepisze, bo musi być pewna, że w moim organiźmie wsztstko działa jak należy - a coż, niestety niektórzy lekarze przepisuja tabletki tylko po samych badaniach. Wizyta kosztuje 80 zł więc wcale nie mało, ale myślę, że naprawdę zna się na rzeczy i jeśli zaczyna dziać się coś niepokojącego jak w moim przypadku to naprawdę warto :)

Gość to zależy
od problemu dr Sobkiewicz - niepłodność

aj, mała pomyłka w tekście, miało być że niektórzy lekarze przepisuja tabletki tylko na podstawie samego wywiadu :)

Dr. Małgorzata Jędrzejczyk z Medaxu na Zielonej. Nie byłam wprawdzie w ciąży, ale leczę się i kontroluję u niej od lat i jestem zadowolona. Wiem, że ona ciąże tez prowadzi.

zdecydowanie polecam dr Wojciechowska! swietny specjalista-prowadzila moja mame przez 2 ciaze, operowala jej miesniaki i teraz mna sie zajmuje. przymuje prywatnie- wizyta 70 zl w gabinecie na ul. Marysińskiej. zawsze dokladnie przebada (bardzo delikatnie), zlaca badania bez proszenia sie o skierowanie, przebada piersi. przy wypisywaniu recept pyta sie czy chce sie leki drozsze czy tansze.... super lekarz. pozdrawiam.

czy znacie doktora Zbigniewa Klimczaka z gabinetu na ul. Narutowicza?? poproszę o opinie

czy znacie doktora Zbigniewa Klimczaka z gabinetu na ul. Narutowicza?? poproszę o opinie