Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivvv

tak czy nie?

Polecane posty

Gość ivvv

Jak ważne w Waszym życiu kwiaty, drobne, bezokazyjne prezenty, słowo kocham, czułość? Dla mnie chyba zbyt ważne i nie wiem co mam począć z moim ukochanym, który jest wspaniały, ale ma to jedno "ale"... To potrafi strasznie boleć, choć pod innymi względami jest ideałem...

Gość Sivvy
Prezenty może nie śa tak istotne ale gesty czułości - bardzo! To są sposoby wyrażania miłości... :)

Gość Wladek z Bilgoraju
wedlug mnie to bardzo wazne i taki staralem sie byc, moglem zasypywac komplementami, czulymi slowami, wykosztowac sie na kwiaty albo na jedna roze na 'sniadanie', ale ona tego nie doceniala... a szkoda, wolala kogos kto juz wczesniej ja krzywdzil... chyba nigdy nie zrozumiem kobiet i ta jej prosba ze lzami w oczach "jestem taka szczesliwa, obiecaj ze nidy mnie nie opuscisz, nie wytrzymalabym tego" ok wystarczy ;)

Gość ivvv
on raczej uważa, ze skoro ze mną jest to logiczne że mnie kocha (czasem owszem i przytuli i pocałuje, ale bywa, ze czuję się jak jego siostra). Nie chcę go podejrzewać o zdradę, bo to nie ten typ faceta, ale może jest jakiś powód... Jest cudowny, tylko gdyby czasem zerwał jakiegoś chwasta i mi go dął mówiąc mi że mnie kocha - przecież to wystarczy, zeby mnie uszczęsliwić..