metafora . 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 jest ryzyko, że ta moja przerwa \"7 - dniowa\" potrwa 8 dni, czy coś się w zwiazku z tym stanie? W ulotce informacyjnej ani w informacji o produkcie Cilest (czyli tym, co zażywam) nie znalazłam informacji na ten temat. Przepraszam, wiem, że pewnie podobny temat jest jakies 25 stron wprzód ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metafora . 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 help ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gapiszon76 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Raczej tak ,7 to 7.A co sie moze sac?No coż-ciąza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Przerwy między opakowaniami NIGDY nie wolno wydłużać...nigdy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Musi trwać 7 dni i już...wolno ją skracać ewentualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
może być 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 to tak jakbyś zapomniała tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Tak! 21 dni bierzesz tabletki, potem 7 dni przerwy i jakby 8 dnia znowu tabletka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach