Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma znaczenie

ktos mi to wytłumaczy?

Polecane posty

Gość czy to ma znaczenie

nie narzucam sie,nie zawsze musimy rozmawiac jak jestesmy oboje na gg ale dlaczego skoro był zajety to nie napisał mi tego,a nawet sie nie odzywałam wtedy,tylko usunał mnie z listy kontaktów a sprawdzilam w katalogu publ i był dla wszystkich po co on to robi?

Gość Ogromna prośba
Bo nie ma kultury... . Tyle i odpuść sobie temat. Może w ramach relaxu - zagłosujesz? Z góry dziękuję.

Gość ktos mi to wytłumaczy
po roku zauwazyłam ze nie ma kultury?

Tak,to prawda.Odpuść sobie.Facet jakiś dziwny jest.:O Na co i gdzie ma zagłosować?

Gość Ogromna prośba
Przepraszam - błąd naprawiony - kochani dziękuję za głosy i proszę o jeszcze. Do 200 - zostało 40 - wierzę ,że dziś jeszcze się j uda.

Gość ktos mi to wytłumaczy
poza tym jest cudownie,mówi ze mnie kocha,ja jemu tego nigdy nie powiedzialam,uwielbiam, z nim spedzac czas ale cos takiego...czy to nie dziwne? zabolało ale nic nie powiedzioalam bo nie wiem czy warto i jak mu to powiedziec? czy moze odpuscic?

Gość Ogromna prośba
Odpuść. Może ma kogoś a nie przyznawał się. Boi się zaangażowania z Twojej strony. Zagłosuje proszę - patrz wyżej.

Gość czy to ma znaczenie
oka zagłosuje ale jak to boi sie zaangazowania z mojej strony? i dlatego mówi ze kocha a ja nie? dzwoni pisze,nie ma na pewno nikogo

Odpuść. Może przez pomyłkę skasował,zauważy swój błąd i będzie się starał naprawić.Jeśli się nie odezwie to znak,że zrobił to świadomie. Tylko,ciekawe,dlaczego Cię skasował.Skoro w/g Ciebie nie miał powodu.Dziwne to jakieś.........

Gość czy to ma znaczenie
mamy po 23:( ale faktycznie jak dzieci nie wiem po co te gierki i czy reagowac czy przeczekac? poza tą'akcją' wzystko jest w najlepszym porządku

Gość czy to ma znaczenie
bo jak sie pojawilam to on zniknal ok ja ytez tak robie jak nie moge gadac,ale jak sprawdzilam w katalogu publicznym to był dostepny:( wiec musial mnie zablokowac po ok pol godz -godzinie sie odezwał i normalnie pisał,teraz nawet smsmy jakby nic sie nie stało nie chodzi o to ze ma focha i sie obrazil tylko ze nie umie mi powiedziec ze nie moze rozmawiac tylko usuwa z listy dla wszystkich jest a dla mnie nie

Gość czy to ma znaczenie
zagłosowałam:) fajny dzieciak gratuluje :)

Gość Ogromna prośba
czyli był "ukryty", a nie wykasował; jak znika - nie chce lub nie może pisać; uważam,że trzeba w takim razie zapytać wprost - daj znać co wyszło. a teraz jest?

Gość czy to ma znaczenie
nie ukryty,był niewidoczny dla mnie ale na drugim numerze bo mam dwa juz był dostepny.... da sie chyba tak zrobic zeby byc tylko dla wybranej osoby niewidocznym

Gość czy to ma znaczenie
no jak dzieci,zgadzam sie,bo nic sie nie stało nie chcialam sie naprzykrzac nie rozumiem tego i nawet nie wiem czy powinnma o to spytac czy odpuscic skoro potem sie zjawil i sam zaczal pisac wszystko jakby nigdy nic... zrozum faceta:(

Gość Ogromna prośba
sadzę,że nie może być tylko dla Ciebie niewidoczny - jutro dopytam informatyka; dziękuję za głos i proszę wszystkich z naszego topiku o głosik - jedno małe klik.