Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2ska

Oriflame - znasz? Napisz co myślisz.

Polecane posty

Gość buhehehe wypowiedź zdziwionej
i zaskoczonej jest Twoim zdaniem - autorko topiku - jedną z mądrzejszych, bo wychwala pod niebiosa kosmetyki Oriflame?:O proszę Cię... używałam praktycznie każdego kosmetyku z tej firmy, bo byłam konsultantką i uważam, że te kosmetyki są kiepskie i zadania nie zmienię, bo UŻYWAŁAM ich więc wiem co mówię a najbardziej śmieszy mnie wypisywanie bzdur np. na serii ALOE, że jest hipoalergiczna:O byłam jeszcze w liceum, gdy zaczęłam używać toniku z tej serii (a ogólniak skończyłam 11 lat temu) i dostałam tak potwornego uczulenia jak po żadnym innym i to ma być seria hipoalergiczna?:O nie przezę, że niektóre produkty są w miarę, np. perełki brązujące, ale nie jest to szczyt możliwości tusze są FATALNE, balsamy zupełnie nie nawilżają mojej cery, kremy do twarzy są miernej jakości, ale to jeszcze jestem w stanie wybaczyć, bo mam cerę alergiczną... generalnie ta firma nie ma kosmetyku, po który sięgałabym do dziś na przykład z sentymentu, a to chyba o czymś świadczy jedynie wody mają naprawdę ładne nuty zapachowe takie jakie ja lubię:) i ceny... są zdecydowanie za wysokie jak na tak marną jakość produktów powtarzam - wiem co mówie, bo używałam tych kosmetyków i nie są warte ani swojej ceny ani uwagi, bo są po prostu słabe, a z naturą to one mają tyle wspólnego co inne kosmetyki na rynku ogólnodostępnym

Gość zosik
Zgadzam sie w zupelnosci.

Gość z kim się zgadzasz zosik
?

Gość z sama soba

są zdania jedne i drugie. po to wątek, aby sie wypowiadać. śmieszą mnie jednak ataki :) niektórzy nie potrafią zwyczajnie ocenić. ludziska - nieco kultury.

zawiało ogólnie ściemą po raz kolejny :] ja jestem pewna tej firmy. inni nie muszą.

Gość justinek
kazdka konsultantka bronic bedzie swojego, ja znam osobiscie takie ktore sa zapatrzone w ten swoj oriflame kupuja kosmetyki a same wygladaja pozal sie boze. nie jestem tu calkiem na nie bo sama zamowilam ostatnio lakier do francuskiego i maseczki do wlosow i sa super ale nie przesadzajmy ze te kosmetyki to nie wiadomo co. Jedyne czego nigdy nie zastapie to ten malutki "miodzik", jako balsam do ust niezastapiony:)

Gość zdziwionai zaskoczona
nie bronię tych kosmetyków! Nie używam kosmetyków tylko tej firmy więc wypraszam sobie. Każda firma ma swoje perełki i kamyczki. Piszę ogólnie - ale czy ktoś zrozumie to jego sprawa.

Gość a kto tutaj niby wypowiedział
się "bez kultury"?:O ten kto nie wypowiada się pozytywnie na temat kosmetyków Oriflame?:O

Gość zawiedziona konsultantka
kochani! ORIFLAME znam od ponad 14-tu lat.to byly wspaniale kosmetyki-kazdy pod kazdym wzgledem.zamawialam je hurtowo,w tajemnicy przed rodzina bo tracilam mnóstwo pieniedzy na nie.od 8 lat mieszkam za granica,"zachcialo"mi sie mojego ORIFLAME,zostalam konsultantka (glownie aby zamawiac dla siebie po nizszej cenie) ,pierwsze zamówienie,znane zapachy,wypróbowane kosmetyki,zmodernizowane opakowania i....duzy zawód :/ alez zmiana w jakosci!!! nic,nastepne zamowienie-ten sam zawód-stracily duzo na swojej jakosci,kremy,balsamy,zaden,doslownie zaden nie przypomina siebie sprzed lat.kazde kolejne zamówienie utwierdzalo mnie w tym;wielka szkoda.ZAUWAZYLYSCIE MOZE TO SAMO?? kolezanka zwrocila mi uwage ze odkad produkowane sa w polsce-wiekszosc-tak wlasnie sie dzieje;prawdopodobnie sklad jest oszukiwany.obnizyli koszty produkcji kosztem jakosci CZY ODCZUWACIE TO SAMO??podobnie z AVON-kiedys byly super,teraz -podobnie made in poland-podupadly

Witam, Szukasz osoby która wprowadzi Cię w świat Oriflame? Napisz do mnie. gg 9142008. Pozdrawiam Karolina

Gość Ciemnooka Panna
A ja powiem tak, Ori ma duzo fajnych kosmetykow, ale sa tez wpadki albo cale tanie , badziewne serie. Ostatnio mnie bardzo rozczarowala seria kokosowa. Za to Swedish spa jest super. Maja najlepszy puder prasowany - zwykly, dobrze kryje i matuje. Lepszego nie znalazlam a mialam nawet z najwyzszych polek. Jedyne co mnie wkurza, to kontakt z konsultantkami. Jak sa jakies promocje to mnie olewaja, chca tylko "sponsorowac". Kosmetyki wywalone na wystawce, ale nie wolno dotknac ani powachac , bron Boze otworzyc. A ja nie chce wszystkiego z katalogu wybierac , wystarczyloby zeby mi daly 10 minut,zebym wiedziala,ktore rzeczy mi odpowiadaja pod katem zapachu czy konsystencji. Moj facet raz zamowil dla mnie cos przez Internet to teraz mu zyc nie daja. I tak to wyglada, kosmetyki lubie a czuje sie od nich odizolowana.

Gość gość mały
hmmmm, zgadzam sie a Wami