Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozciee onaaaaaaa

Bol przy sexie i przy oddawaniu moczu Zrozpaczona

Polecane posty

Gość Pomozciee onaaaaaaa

Nie wiem co sie dzieje z poprzednim parterem tego nie mialam.... Z obecnym zaczely sie problemy... Podczas stosunku boli mnie z prawej strony i wydaje mi sie ze cos inaczej wyglada w srodku moja KASIA... .. Moj chlopak powiedzial mi ze mam tam jakies przeciecie i ze jak pojde do ginekologa to da mi na to antybiotyk... Natomist cos innego mnie przeraza czasem mam problemy z oddawaniem moczu boli mnie keidys nawet mialam krew . Balam sie ze to chlamydia ale moj sie zbadal i okazalo sie negatywne ....... Co to moze jeszcze byc??? W piatek ide do ginekologa.. Moze to jakies bakterie... Bo dzis po sexie spac nie moge bo latam co 5 min do kibelka...i mnie boli...

Gość egli_
Ja miałam i nadal mam takie objawy prawie zawsze...byłam u ginekologa powiedział,że to przez to,że jestem wrażliwa na bakterie itd zaleca dużo pić przed seksem i nie tylko!A urolog powiedział to samo:/ i dał jakieś tabletki!Pozdrawiam

Gość zróbcie testy z partnerami
na chlamydię trachomatis

Gość kotka1234
Hej dziewczyny. Cierpie na powracające zapalenie cewki moczowej od ponad 5 lat. Stan zapalny pojawia się tylko po stosunku, ok 1-2 dni. Miałam wykonane wszystkie mozliwe badania z idelanymi wynikami, przeszłam przez wszystkie mozliwe antybityki. Wizyty u urologa skonczyły sie stwierdzeniem, że niestety trzeba z tym żyć. Wypracowałam przez ten czas kilka metod które na mnie skutkują: - furagin (po stosunku, ok 3-4 tabletki, przez 2 dni) lub Biseptol (to nie są antybiotyki!) - dużo żelu nawilżającego \"podczas\" i zdecydowanie bez prezerwatywy (mniejsze podrażnienia) - sikanie zaraz po, a seks z pełnym pęcherzem - Lactowaginal - tabletki dopochwowe (uzupełniają flore bakteryjną i zmiejszają szczypanie i podrażnienie) - seks zaraz przed okresem (krew nastepnego dnia tak łagodzi, że furagin praktycznie nie jest potrzebny) - podobno pomaga też przytycie :) Metody te jednak nie skutkują na 100%. Zawsze czuje się gorzej. Może znacie inne metody? Czy np. \"poszerzenie cefki\" podczas urografii komus pomoglo? Czy znalazłyście może maść, która zabezpieczyłaby cewkę przed podrażeniami? Może znacie lekarza w Poznaniu, któremu udało sie was wyleczyć?

Gość kotka1234
Jeszcze jedna uwaga. To ciekawe, że mówisz, że z innym facetem tego nie miałaś zapaleń!!! Ja miałam tylko jednego, więc nie mam porównania (niestety). Moj ma lekko skrzywionego członka - czy twój nowy facet nie ma też, takiej "urody" przypadkiem? Może to jest jedna z przyczyn? Nie chciałabym zdradzać faceta dla zwykłego eksperymentu :)

Gość oooooooooolllllllaa
80 % mężczyzn ma skrzywionego penisa !!!!!!

Kotka, aleś palnęła. To, że z obecnym partnerem są problemy, oznacza, że obecny partner ma infekcję bakteryjną lub innodrobnoustrojową. Anatomia nie ma tu nic do rzeczy, chyba żeby on miał na penisie narosłą szczotkę drucianą, mogłabyś mieć problem :O. Odpisałam Ci na "Zapaleniu pęcherza...", co powinnaś zbadać.