Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest number 2

Jak zachowywać się na RANDCE, żeby chciała sie spotkać 2 raz?

Polecane posty

Jak zachowywać się na RANDCE, żeby chciała sie spotkać 2 raz? - pewność siebie? czyli co robić na randce, aby takim być? - dowcipny? chyba nie opowiadanie dowcipów jak sie zachowywać (wiem, być soba) aby chciała się dalej spotykać? piszcie

Gość ja pamietam
a bylo to pare latek temu ze omijalam wielkim lukiem nudziarzy i smetusiow, nigdy z takim sie nie umawialam drugi raz zasadniczo raZ zlamalam swoje zasady ale bardzo tego zalowalam na drugiej randce

nudziarz, smętasi? czyli kto? kto według Ciebie?was?

Wymyśl jakiś niebanalne spotkanie, zaproś ją na gokarty, albo na kregle, potem jakaś cafe, zaintryguj, a zechce się spotkać...:)

Nudziarz, smetas to taki ktoś, z kim nie można znaleźć wspólnego języka, kto nie ma nic ciekawego do powiedzenia i gada tylko o pogodzie :)

gorzej spotkać nudziare...jest wtedy koszmar :) wiem coś o tym... ale nudziarzem naszczęście nie jestem...

hmmm nom wypowiadajcie sie

Gość joelle22
to chyba zalezy od tego, czy wpadliscie sobie w oku juz przy pierwszym spotkaniu, no ale rzeczywiscie niebanalne rozwiazania są najbardziej ciekawe i intrygujące, wiec popieram te gokarty, kręgle czy cos takiego

Gość katrin121
najwazniejszy dobry bajer-naj naj naj -piękniejsz.mądrzejsz itd.ale to trzeba mieć we krwi żeby umieć.Działa w 100%

Gość wandzia.
Po pierwsze - nikogo nie udawaj. Lepiej, jak wyjdzie, ze jesteś niesmiały czy zestresowany, niż jak bedziesz zgrywał jakiegoś cwaniaka, którym nie jesteś. Albo kogokolwiek, kim nie jestes. Poza tym wymyśl taka randke, zeby oprócz gadania cos robic. Np. kręgle, jakas gra komputerowa w dwójkę, najlepiej na główkowanie, lodowisko. Wtedy sie oboje skoncentrujecie na tym, co robicie, a nie na tym, czy dobrze wypadłam/wypadłem. Bo wiadomo, ze pierwsza randka to zawsze jest stres , cos sie powie nie jak sie chciało albo nie powie się tego, co siechciało itp.

Gość katrin121
nie masz jaj bracie,bo matrtwisz się czy będzie 2 randka.Ja nie lubie pierd..o Szopenie,może jest jeszcze panienka która to lubi,a kręgle itd.przy nudziarzu nie pomogą nic-będzie się b.śpieszyć do domu,a w rzeczywistości poleci do przyjaciólki się pośmiać zciebie/

Gość wandzia.
aha, i NIE opowiadaj dowcipów! to jest najgorsze , co moze byc tzn. nie ma nic w złego w opowiedzeniu dowcipu, który akurat się nawinął, bo jakos nawiazuje do tematu rozmowy albo do sytuacji, w jakiej sie znaleźliscie - ale taki nawijacz dowcipów ot tak żeby opowiadac dowcipy i być "dowcipnym" to naprawdę kiepska rzecz

Gość wandzia.
wcale nie musisz byc jakims lwem salonowym i miec wielkich jaj; jestes jaki jesteś i ja uważam, ze każda potwora znajdzie swego amatora Pokaz sie po prostu od swojej dobrej strony. Jak masz coś, co lubisz, to troche o tym opowiedz. Poza tym słuchaj, co ona mówi, zaangażuj się w to, nie mysl o tym, co ona sobie o tobie mysli i co by chciała usłyszec, tylko po prostu słuchaj i odpowiadaj, jak masz cos do powiedzenia.

Gość będzie kaloryfer jak nic
katrin121... weź bo się posikam...bauaha pierdolenie o szopenie... to najlepiej gadać z Tobą o kosmetykach i co to ja sobie za ciuszka w Zarze nie kupiłam... zal aż dupe ściska

Gość wandzia.
Nie kazda kobieta lubi facetów pyskatych, pewnych siebie (czasem zbyt) i takich - bajerantów. Jest wiele kobiet, które lubia facetów ciepłych, cierpliwych, nawet troche misiowatych i są w stanie wybaczyć im nieporadność czy brak przebojowosci. Jak trafi swój na swego, to wszystko wyjdzie samo z siebie. Tylko sie nie denerwuj :)

Gość Tomcioszek
1) jesli pokazesz ze jestes interesujacy i umiesz rozmawiac z kobieta , sukces gwarantowany 2) nie marudz o swoich problemach, kumplach, polityce , bo umrzecie z nudów 3) jesli pracujesz to wspomnij o tym dwa zdania, na pewno zapyta sie czym sie zajmuesz 4) nie udawaj szalenca ktory wiecznie sie smieje i zycie dla niego to niekonczaca sie impreza 5) nie spoznij sie 6) kup kwiatka wg zasad 7) odpusc sobie kino, disco, teatr, koncert 8) płacenie --> zaplac , a jak bedzie protestowac to powiedz ze jesli bedzie chciała to bedzie miała okazje sie odwdzieczyc

\"o powiedz ze jesli bedzie chciała to bedzie miała okazje sie odwdzieczyc\" a ona go wtedy oleje bo dojdzie do wniosku, że zapłacił jej kawą za sex :D :classic_cool: 🖐️ chce ci się tak gimnastykować? po co imponować komuś jeżeli żeby to zrobić to musisz grać? :O przecież na dłuższą metę to się nie uda a takie myślenie od 5 dni co zrobić :O

Gość MagadalenaMaLENIA
mnie odstraszaja jakies głupie sztuczki,fałsz da sie wyczuc :D

Gość Tomcioszek
1) zaplacenie za kogos nie oznacza propozycji seksu 2) kazda kobieta ma rozum i odmowi Ci jesli nie bedzie zainteresowana Toba 3) skad tyle klamstawa na swiecie skoro wszyscy twierdza ze jego nie lubią? 4) na randce chodzi o to zeby wybadac "przeciwnika"