Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcojestgrane

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość niewiemcojestgrane

2 tyg temu niecale zaczelam brac tabletki anty i nie najlepiej sie po nich czulam ale przeszlo. po okresie przyszlo plamienie nieznaczne ale jest. ost pare dni bylo juz okej. zadnego bolu brzucha ani plamienia i dzis znowu powrocilo. ale bez bolu. powiedzcie o co chodzi? moze odstawic bo sa zle a moze to poprostu pierwszy miesiac taki jest ? tak slyszalam. czzekam na pomoc ;) wera

Gość weronika20
spokojnie ja juz biore 5 miesiac tabletki tez tak mialam przez pierwszt miesiac, organizm sie dopiero do tabletek przyzwyczaja. spokojnie nie odstawiaj bierz tak jak pisze, to przejdzie. Wiem bo mam bardzo dobra pania ginegolog i potrafie jej zadac 100pytan a ona na wszytskie dokladnie odpowie

Gość niewiemcojestgrane
no to skoro jestes taka "doswiadczona" i zadajesz tyle pytan to powiedz mi jeszcze prosze czy to nie obniza skutecznosci tabletek. czy trzeba stosowac dodatkowe zabezbieczenie i co moze obnizac skutecznosc ich. to juz bede wszystko wiedziala :)

Gość mariolka20082
:) ten sam problem mam

Gość gfvsdhbnfjc
To co macie czyli ;plamienia i zle samopoczucie na początku brania tabsow jest jak najbardziej normalne . Organizm przestawia się na hormony , po 2 lub 3 op wszystko minie jak ręką odjął . Jezeli jakiekolwiek skutki uboczne będą utrzymyywac się po 3 op wtedy należy skonsultowac się ze swoim ginem . POWODZONKA MUSICIE TO PRZETRWAC TEŻ TAK MIAŁAM .:)

Gość mariolka20082
a jak z tą skutecznością /??????????? to najwazniejsze w tym momencie :D hihihi zastosowac gumke czy mozemy bez ? kolezanke tez pewnie to interesuje :) chodzi nam w koncu o to samo

Gość mariolka20082
????????????????/