Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczek11

Pomocy! pytanie konkursowe

Polecane posty

Gość raczek11

Mam maly problemz jednym pytaneim na którym zatrzymałam sie podczas udzielana odpowiedzi.Biore udział w konkursie motoryzacyjnym http://zaufajmobil1.pl/ ale z tym własnie pytaniem mam problem a oto ono Najwieksze zuzycie silnika wystepuje podczas: A.pierwszych sekund rozruchu, B. hamowania, C.jazdy dzieki z góry

Gość raczek11
dzieki tak własnie myslałam.... jest jesczze kilka pytań z którymi sie zmagam,i jak cos to podrzuce do konfrontacji ;-)

Gość moim zdaniem b

Gość raczek11
nie no prosze.... ;-)))) juz zaznaczyłam a ;-))) bedzie lipa? ciekawe co powiecie mi na to pytanie , tu tez sie waham W latach 60-tych oleje syntetyczne rozwijano dla przemyslu: A.stalowego, B.gorniczego, C.lotniczego

Gość bhffhhh
może zapytaj na innym forum a nie na babskim

Gość raczek11
Zapytałam tu bo wiem ze wielu facetów odwiedza to forum...ale tak sobie mysle ze pewnie niechca pomóc bo sami nie sa pewni ;-) poczekam...jeszcze poczekam,moze ktos pomoze.

Gość Majka157
przecież są kobiety, ktłóre się znają na motoryzacji, a poza tym to kobiety są bardzo\\iej chętne do pomocy :-) i częściej biorą udział w konkursach :-D ja też biorę w tym konkursie udział - jestem kobietą i interesuję się motoryzacją

Gość raczek11
masz ,racje, i to niektóre kobiety wiedzą wiecej niz niejeden mężczyzna.A konkurs tez polecam koleżance, bo nagroda jest miedzy innymi nawigacja samochodowa która teraz staje sie niemal niezbedna rzecza w aucie.

Gość Majka157
a ja w sumie chciałabym bardzo tę wierzę, choć nawigacja też jest kusząca:-) jak typowa kobieta nie jestem zdecydowana :-)

Gość raczek11
oj tam,ja zawsze wole zaryzykować, kto nie ryzykuje ten traci jak to mówia.A ze jestem po kursie na prawo jazdy to taki konkurs jest dla mnie w sam raz.No a jak juz kupie pierwsze autko,to taka nawigacja sie bardzo przyda.

Gość raczek11
oj tam,ja zawsze wole zaryzykować, kto nie ryzykuje ten traci jak to mówia.A ze jestem po kursie na prawo jazdy to taki konkurs jest dla mnie w sam raz.No a jak juz kupie pierwsze autko,to taka nawigacja sie bardzo przyda.

Gość Majka157
ja juz jeżdżę jakiś czas :-) aczkolwiek na tyle krótko, że jeszcze się uczę :-) mapę zwykłą mam zawsze pod ręką i jakoś daję radę, ale wierza w domciu mi się popsuła i stąd moja chęć na taką wygraną, ale jak by się przytrafiła nawigacja to też by było super, w sumie łatwiej wklikać sobie nazwę niż wyszukiwać w zwykłej mapie :-)

Gość Majecza157
i jak bierzecie udział w następnej edycji konkursu?? ja dalej próbuję :-)

Gość PawełWłodi
ja zacząłem dopiero dziś, z tego co wiem już mało czasu zostało, ale może coś z tego wyjdzie

Gość Majeczka157
zgadza się trwa tylko do 18 maja i koniec

Gość PawełWłodi
czyli teraz już nam pozostaje czekać na wyniki, mam nadzieję, że coś się uda zgarnąć :-) pozdrawiam