Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plimber

Cham, cynik, geniusz...

Polecane posty

Cham, cynik, geniusz...ma pacjentów głęboko w dupie. Pacjenci się go boją, są zabijani różnymi tekstami w stylu: „Co jeszcze cię podnieca? Narkotyki? Przypadkowy seks? Ostry seks? Przypadkowy, ostry seks? Jestem lekarzem, powinienem to wiedzieć.” Wilson: „Nie chciała zgodzić się na więcej testów, czuła się bardzo skrępowana. Musiałem ją przekonać, żeby zgodziła się chociaż na ten jeden.” Dr House: „Często Ci się to zdarza? Kobiety wolą umrzeć niż rozebrać się w twojej obecności?” Mniej więcej taki wizerunek ma Dr House? Oglądacie ten serial? Ja owszem i stwierdzam, że jest zajbieszczy i najlepszy na świecie. Po prostu uwielbiam tego gościa za jego podejście do świata. co myślicie o tym serialu? Są tu fani Dr Housea?

Gość kilen
Świetny serial, ten facet jest po prostu boski. Uwielbiam go :-) Jak strzeli tekstem to można gacie zgubić. Gdybym był kobietą to bym na pewno się w nim zakochał :-)

Gość ym ummm
Gdzie leci ów serialik?:)

@Samanta lisiczka polecam, obejrzyj sobie. Serial, który wciąga. Dzisiaj można obejrzeć go wieczorem na AXN. Zobacz, a na pewno się w nim zakochasz :-)

ym ummm Ja oglądam na AXN. Trzy razy w tygodniu mam orgazm, a chciałbym codziennie. Serial leci w pn,śr,pt o 21 na Axn. A oglądałaś już wcześniej?

Gość ym ummm
a w necie też można zobaczyć? Bo niestetey nie mam AXN

Gość ym ummm
Z tym orgazmem... nie żartowałeś?:D

Gość ym ummm
Halo!.. Czy jest np. w internecie? Czy może na innym programie telewizyjnym?:)

Gość ym ummm
Niestety nie ma w tym linku odcinków, ale i tak dziękuję.

@Samanta lisiczka, ja też oglądam CSI, ale faworytem jest Dr House. Jak podoba ci sie CSI to Dr House też powinien przypaść ci do gustu :-)

Gość kaliteriusz
świetny serial, oglądam go namiętnie :-) Najlepsze są teksty :-) Koleś zwala z nóg :-)

Gość klikaczer
hej, Wg mnie Dr House to świetny serial, jestem na etapie zakończenia pierwszej serii w TVP. Tytułowy doktor jest boski, jego podejście do pacejntów jest zajbiste. Z jednej strony ich obraża, a z drugiej zrobi wszystko, aby ich ratować. Nigdy nie spisuje nikogo na straty, mimo że czasem wygłasza takie sądy. Super się ogląda i fakt faktem można się z tego serialu dużo dowiedzieć. Jedynym minusem jest to że doktorek potrafi wszystko, choć może są tacy. Po prostu geniusz. NIgdy nie oglądałem seriali o lekarzach, ale ten jest bezapelacyjnie najlepszy. No i super, że po tym jak w TVP skończyli puszczać Dr House to włączyli na AXN i to w dodatku 3 razy więcej. Ekstra. Każdy poniedziałek, środa i piątek mam zarezerwowany dla doktorka. Jedynie czasem problem z piątkiem, bo wiadomo trzeba czasem gdzieś wyskoczyć, ale zawsze są powtórki :D Pozdrawiam wszystkich fanów Dr House :-)

Gość Japoneczka *
Ja też bardzo lubię oglądać House i dzisiaj oglądałam hihi :-) Już idę lulu, dobranoc fanom House Pozdrówka

Gość kafeterek
Ten człowiek to szatan wrodzony. Nie ma chyba osoby, która by się go nie bała podczas rozmowy. Nie ma skrupułów, potrafi być tak bezpośredni, że szok. Ciężko się rozmawia z tak upartymi ludźmi, ale może to sekret jego geniuszu medycznego?

Gość lasiczkaG
House, facet z moich snów. Po prostu się zakochałam do pierwszego odcinka, dalej oglądam :D A ta stronka doktorka jest przednia :D

Gość klaudiusz_piekny
Najlepsza była scena jak House robił operację na otwartym płodzie, można było odpaść, scena marzenie :-) Byłem pod wrażeniem :-)

Gość Rawiczanka
Plimber i ja się dołączam :-) Serial z tobą w roli gł to cud miód :-) Mogłabym go oglądać w nieskonczoność :-)

Miło widzieć tylu fanów Dr House :-) Dzisiaj będzie można się wieczorkiem zrelaksować z doktorkiem :-) Super perspektywa :D

Gość zawodowy
zawodowy serial, teksty zwalające z nóg a ten „Co jeszcze cię podnieca? Narkotyki? Przypadkowy seks? Ostry seks? Przypadkowy, ostry seks? Jestem lekarzem, powinienem to wiedzieć.” mówi sam za siebie...jak ksiądz na spowiedzi :D

Gość dokitorek
Szacuneczek dla doktorka, Moja żonka zaczęła oglądać, a ja z nią. Facet ma jaja, potrafi zabić słowem...raz a porządnie

Gość karinecka
w moim przekonaniu to jest najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałam, po prostu najlepszy, nie dorównuje żadnemu innemu :)