Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucja007

CO ROBIĆ, BY WYGLĄDAĆ MŁODO?

Polecane posty

Dziewczyny! Doradzcie prosze co robić, by wyglądac młodo? Ja pije duzo wody mineralnej i źrodlanej, bo nawilza ona skore, ale mimo, iz mam 27 lat zauwazyłam zmarszczki wokoł oczu. Co polecacie na to, by wygladac swiezo i młodo? pozdrawiam

Gość beczułkaa
dołącze się, póki co podaje zasłyszane sposoby, które dopiero zaczynam stosować: pycnogenol przeciwdziałający wolnym rodnikom, witaminka e - np. tokovit i oleje w kapsułkach - cały zestaw dobrych składników jest w Oli Femin, ale brak mi opinii o tym produkcie, poza tym wysypianie się, niepalenie, zielona herbatka, stosujesz jakieś kremy pod oczy?

Gość wttwts
wysypiać się, uprawiać sport, spac w chłodnym pomieszczeniu, przy otwartym oknie, nie palić, dużo sie usmiechać, nie stresować się

Ja mam 22 lata i tez zmarszczki pod oczami, nie jakies wielkie ale sa...mam bardzo aktywna mimike twarzy,, duzo sie smieje i wtedy przymykam oczy...moze od tego robia mi sie zmarszczki

Gość beczułkaa
a ja mam zmarszczki od fajek o od częstego mrużenia oczu - mam wadę wzroku

Gość amiga2
Sposoby wymienione powyzej nie cofna lat ani nie sprawia, ze bedziemy mlodo wygladac, niestety...

Gość wttwts
nie cofną lat, ale tego żaden sposób nie zrobi; a jak ktos nie pali, wysypia sie, usmiecha i uprawia sport, to ma odpreżoną, miłą twarz, gietkie i zgrabne ciało, zwinne ruchy i przez to wydaje sie młodszy niż otyły, niezadowolony z wszystkiego mruk

Gość beczułkaa
nie tylko chodzi o cofnięcie, ale taeż o zapobieganie starzeniu a kwasy omega mają udowodnione działanie, jest wiele substancji antyrodnikowych opóźniających starzenie, poczytajcie sobie, jest o tym m.in. wątek na wizażu

Gość też tak mam 34
Capivit Hydrocontrol, Oli Femin, olejek z wiesiołka, olejek z ogórecznika lekarskiego jeśc dużo surówek z oliwą z oliwek, owoce cytrusowe, pomidory, banany, awokado jest podobno super, ma cenne witaminy i świetnie odżywia skórę i jako składnik diety i jako składnik maseczki

Gość też tak mam 34
unikac kawy, słodkich napojów, soli itp

Dziewczyny ja bez kawy nie wytrzymam! :-( Koleżanka poleciła mi iśc do fryzjera i zrobic sobie blond :-) ;-)

Gość empe
tez tak mam 34 : czy Ty lykasz wszystkie te kapsulki jednoczesnie, bo ja tylko capivit hydrocontrol. warto cos jeszcze?

Gość nie palic nie opalac sie
nie odchudzac(jesc wszystko i rozsadnie), cwiczyc umysl i ciało, wysypiac sie.

Najskuteczniejszą metodą przedłużenia młodości jest codzienne stosowanie wysokich filtrów przeciwsłonecznych tj. 50+. To właśnie przez promienie UVA sie starzejemy. Filtry należy stosować cały rok, ponieważ promieniowanie przechodzi przez chmury, okna itd.

Najskuteczniejszą metodą przedłużenia młodości jest codzienne stosowanie wysokich filtrów przeciwsłonecznych tj. 50+. To właśnie przez promienie UVA sie starzejemy. Filtry należy stosować cały rok, ponieważ promieniowanie przechodzi przez chmury, okna itd.

Gość a może mi
ktoś powiedzieć czy po 50 można ten capivit hydrocontrol łykać. Z góry dziękuję.

Gość też tak mam 34
Pewnie że można po 50tce łykac Capivit a nawet trzeba bo nawilża skórę. Biorę o wiele więcej suplementów, jestem chyba lekomanką: OliFemin zamiennie z Capivit Hydrocontrol lub Capivit A+E Vitafemin (witaminy dla kobiet z żelazem, kwasem foliowym i Dong Quai, ziele, które reguluje kobiece hormony) skrzyp z witaminami BComplex Biotynę cynk wit C mam problemy z tkanką łączną więc na morgi mi wychodzą rozstępy i skóra robi się niejędrna więc te suplementy to po części profilaktycznie by wiecej pasków nie wyłaziło

Dziewczyny! Jaki kremik z wysokim filtrem do cery mieszanej? Tylko w rozsądnej cenie:-/ bo te z apteki powyzej 30 zł odpadają! Dodam jeszcze, ze sie maluję, więc krem musiałby być lekki, zebym nie swieciał pozniej jak świetlik :-) Doradzcie cos 🌻

Gość droga kawusio
lucja w miare tanie i dobre sa filtry iwostin, kupisz ponizej 30 zl jesli dobrze poszukasz. no i niestety ale takie filtry to raczej nie sa lekkie. ja dopiero od roku zaczelam przez caly rok stosowac kremy z wysokim filtrem i widze poprawe. szkoda ze tak pozno dowiedzialam sie o nich:(