Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasiulla

Chce wam się???????

Polecane posty

Powiedcie mi czy też macie teraz takie coś ze wam się nic nie chce bo myśle że może to od pogody;/;/ mam nie całe 18 lat, śpie conajmniej 8 godz w nocy, wracam ze szkoły tak zmęczona że kłade się spac kiedys miałam taki jakby zegarek w sobie zawsze po 20 min sama wstawałam bez przymusu wypoczęta i wogole a teraz jak zamknę oczy to 2 godz mijają ;/;/ i jak wstane to nie mam sił;/ ostatnio w szkole byłam tak zmeczona że na lakcji zasypiałam;/ Pocieszcie mnie i powiedzcie ze tez tak macie i to przejdzie jak tylko zrobi sie ciepło;/;/ Jestem tak zmęczona że nie chce mi się zyc;/

Gość też tak mam 34
może anemia albo zwykłe przesilenie wiosenne, stres itp młoda jeszcze jesteś, dużó obowiązków szkolnych itp zdrowo się odżywiaj nie zpominaj o owocach i warzywach, mięsie, uprawiaj sport, codziennie przynajmniej pospaceruj z pół godzinki, poczujesz sie lepiej

Gość no coż
No nie wiem nie wiem,czy poczujesz sie lepiej????

Dzięki bardzo tylko mnie zastanawia takie cos ze jem to co zawsze ruszam sie tak jak zawsze ucze sie mniej wiecej tak jak zawsze a jednak jestem jakas inna to przyszło samo ;/ No moze faktycznie w szkole jest troche ciezej bo to 2 liceum ale nigdy nie było łatwo;/