Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1magda1

fajny puder BRĄZUJĄCY

Polecane posty

hej, mozecie polecic mi jakis fajny puder brazujacy? chcialabym zeby nie bylo w nim zadnych drobinek - nie lubie sie mienic i swiecic ;) dla mnie wazny jest kolor. duzo pudrow, jak zauwazylam wpada w zolta albo czerwona kolorystyke.. a ja chcialabym po prostu ladnie brazujacy. do tej pory uzywalam (juz chyba 3 pudelka) RIMMEL natural bronzer kolor 22. maja 2 kolory. ale te drugi to juz zupelnie wpada w czerwony kolor.. poradzcie mi jakis..

vipera- ja mam brazujaco rozswietlajacy cera wyglada na super gladka i swieza i ma ladny brazowy kolor uzywam go zamiast rozu ten moj ma malusienkie drobinki ale mi sie podoba a bez drobinek tez sa z tej firmy

Gość bardzo duzo czytaslam i
slyszalam o tych pudrach vipery, a skoro tu jeszcze jeden glos za ta firma, to cos w tym musi byc:) :P

Hej Jeżeli moge polecić coś na naprawdę wysokim poziomie to perełki brązujące Oriflame. Nakładasz używając pędzla do pudru. Perełki są mieszanką kilku odcieni brązu, dzięki czemu uzyskujesz efekt naturalny. Najlepszy efekt dostajesz, jeżeli nałozysz na podkład w kolorze Twojej cery. Jezeli jednak wolalabys coś bardziej standardowego w formie pudru, polecam Jedwabisty Puder Prasowany w kolorze Medium. Nadaje naturalną, ale lekko ciemniejszą barwę cery, możesz go równiez stosowac na ciemniejsze podklady.Co ważniejsze - zawiera mineraly rozpraszajace swiatlo, dzieki czemu ukrywamy niedoskonalosci.

Gość tulipankaa
rowniez polecam perelki brazujaca z oriflame sa bardzo wydajne i naprawde fajne

dziekuje wam bardzo:* a te kulki a oriflame\'u to daja efekt brazowy, nie jakis zoltawy czy ceglany tak? nie sa one przypadkiem jakies złotawe?

Gość a czy perełki brązujące z
oriflame mają te swiecące drobinki>? bo też szkam pudru bez tych drobinek

Gość własnie taki teraz mam
te drobinki naprawde są minimalne i on jest w dwóch kolorach ...jeden bardziej brązowy a drugi bardziej w róż ... ja mam juz rok i jestem zadowolona

ja mam takie kulki z Avonu (to chyba jedyny proodukt który im się udał) - nie mają żadnych drobinek - ja z kolei lubię te pudry brąz. lekko połyskujące i muszę poprawiać czymś co ma drobinki - jednak kolorystyka avonowska idealna dla mnie.

Gość Givenchy jest najlepszy
http://miniurl.pl/gold używam już od roku Givenchy pryzmy fantasy gold jest boski.

Gość Givenchy jest najlepszy
apropo puder mam prawie rok i nadal jest ponad polowa, w srodku jest pedzelek i lusterko:) Puder daje naturalny piekny brazujacy odcien..cena sie wyrownuje..bo kiedys kilka razy w roku musialam kupowac kilka pudelek tanszych, a teraz mam za ta cene naprawde super dobry puder;))) wiem ze givenchy wprowadzil tez sypkie, widzialam kolorki sa boskie..zastanawiam sie nad kupnem:)

no ja wlasnie mam perelki brazujace oriflame i uzywam juz ponad pol roku z mama jedno pudeleczko, a one sie nie chca skonczyc :P kulki górą.

Guerlaina jest świetny, a tak prawie za pół darmo to sensique czy sensik ( w rossmanie jest ) w kulkach, oba są rewelacyjne

Gość red_door345
Guerlain ma fajne pudry!!! http://miniurl.pl/braz mialam ten brazujacy bardzo dobry:) a kulki niestety sa tylko w jasnych kolorach:(

Gość redturu
mam ten givenchy tylko happy sun jest boski;]

Gość leny krawi
up

Gość Joell
Jak dla mnie najlepszy puder brązujący jaki miałam ( a miałam ich duuużo) to Deborah. Kosztyje ok. 50zł i starcza na bardzo długo. Puder jest dość twardy, ja zawsze biorę ten najciemniejszy i jeśli nałoże go troszkę (musnę lekko policzki) efekt jest delikatny, na wieczór nakładam go więcej i widać go baardziej. Nie zostawia plam nien marze się . Polecam z całego serducha:)

Gość njksdhcjkdsnvcjkd
Ja polecam RIMMEL NATURAL BRONZER, odcień SUN BRONZE 022 Pozdrawiam 🌼

Gość wysmiewczyni
hmmm ziemia egipska, dziwie sie dlaczego kobiety tak zachwycaja sie tym kremem w kamieniu bo tak mi powiedzila sprzedawczyni ze on sie tak nazywa. Po pierwsze trzeba umiec nakladac go bardzo starannie, po dtugie nie matuje, nie zauwazylam tez zadnych dobroczynnych aplywow na moja cere. Jaka mialam taka mam. Tak samo dostaje uczulenia jak i dostawalam a ten krem w niczym mi nie pomaga, a ponoc mial leczyc. Po trzech godzinach od nalozenia makijazu moja cera zaczyna sie blyszczec a ziemia w niczym nie pomaga zeby tak nie bylo. Nalozenie nastepnej warstwy przyciemnia skore jeszcze bardzie, po dotknieciu twarzy robia sie plamy. Hmmm no zadnej rewelacji nie widze a mialo byc takie cudo. Wiec dzieczyny czym wy sie tak zachwycacie bo nie spotkalam takiej co byla by niezadowolone z ziemi egipskiej. Kolor to raczej ceglasty niz brazowy. No nie w niczym mi nie odpowiada. Szkoda wyrzucic bo tani nie byl ale wrazenia nie robi. Bardziej przypomina mi dzialanie pudrow za 20 zl.

Gość kkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RIMMEL NATURAL BRONZER!!!!!! bez drobinek;] tylko ten jasnijszy wlasnie 22;]

Gość avon czy oriflame
jak sądzicie które perełki brązujące są lepsze te z avon czy oriflame

Gość miałam i Avon i oriflame
Polecam te z oriflame chociaż Avon też fajne ale oriflame daje bardziej "szlachetne" wykończenie nie takie mocne "makijażowe" tylko taki ładny koloryt .

Gość gość
Też mam Rimmel 022. Bardzo fajny. Ale teraz kupiłam sobie perełki brązujące Avon i też jestem bardzo zadowolona. Moj cera nie jest problematyczna, więc dobrze toleruje różne kosmetyki.

Od lat nieprzemiennie kulki brązujące od Avon:)